27 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ




 Στον κατάμεστο χώρο του πολιτιστικού χώρου «Βίλα Στέλλα» έκοψε την πίτα του για το 2013, ο σύλλογος Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής «Ο Μέγας Αλέξανδρος», το πρωί της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου. 
 
Όλοι οι Ηρακλειώτες και όσοι εργάζονται στην πόλη αυτή και αντλούν την καταγωγή τους από το σύνολο των διαμερισμάτων της Μακεδονίας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους της τοπικής πολιτικής σκηνής, και όχι μόνο.
 
Ο νέος πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου και συγγραφέας του βιβλίου «Το στοίχημα της Αναγέννησης. Τ ο Διεθνές Περιβάλλον, η Ευρώπη και το μέλλον της Ελλάδας» (παρουσιάστηκε προ ημερών στον ίδιο χώρο), Γιάννης Μήτσιου, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ και προσωπικά τον πρώην πρόεδρο του συγκεκριμένου φορέα και νυν αντιδήμαρχο οικονομικών Στέφανο Λεζγή, προχώρησε σε βράβευση της κας Αικατερίνης Γάκη/Καψή (Πρόεδρος του εν Αθήναις συλλόγου καταγόμενων γυναικών από τη Μακεδονία) για τον πολυετή και συνεχιζόμενο αγώνα της για τη διάδοση & διάσωση του Μακεδονίτικου στοιχείου σε πανελλήνιο επίπεδο. 


Παρόν στη εκδήλωση ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Κώστας Μανιάτης 

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής το παρών έδωσαν ο δήμαρχος του Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος , ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης & υποδομών Γιώργος Βλαντής, ο πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Φαρμάκης. Τις προσκείμενες στην αντιπολίτευση παρατάξεις εκπροσώπησαν η αντιπρόεδρος του ΔΣ και εκπρόσωπος του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Η πόλη μας» Μαίρη Ζούνη  & ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο- Ανθρώπινη Πόλη» Νίκος Μπάμπαλος.  Επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμορφωτικού/ Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ηρακλείου Αττικής Νίκος Βρυώνης, ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών «Η μεγαλόνησος Κρήτη» Χαρίλαος Περπιράκης, ο πρόεδρος του συλλόγου Ρουμελιωτών «Ο Καραϊσκάκης» Βαγγέλης Νικολάου, η πρόεδρος του συλλόγου φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Ηρακλείου & Νέας Ιωνίας Μαίρη Αρώνη, ο πρόεδρος του συλλόγου ποντίων «Η Ρωμανία» Ευστράτιος Περσίδης, ο πρόεδρος του συλλόγου Μεσσηνίων Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου απανταχού Πελεκαναδαίων Νίκος Τριανταφυλλόπουλος  και πολλοί άλλοι.