29 Ιανουαρίου 2013

Κοπή της Βασιλόπιτας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Ηρακλείου Αττικής

Το απόγευμα της Τετάρτη 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Ηρακλείου Αττικής στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από την Αναπληρώτρια Γ.Γ. και Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Μαίρη Ζούνη.


Ο Δήμαρχος κ. Παντελής Βλασσόπουλος στη σύντομη παρουσία του στην εκδήλωση, λόγω της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Προϋπολογισμό, ευχαρίστησε το σύλλογο για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο, για την συμβολή τους στην εκδήλωση για το Νικηφόρο Βρεττάκο αλλά και την γενικότερη προσφορά του συλλόγου στην πολιτιστική δραστηριότητα του δήμου. Επιπλέον ανακοίνωσε ότι οι εργασίες, στον υπόγειο χώρο επί της Κουντουριώτη (πρώην Piccadilly), έχουν ολοκληρωθεί  και σύντομα ο σύλλογος θα έχει τη δυνατότητα χρησιμοποιεί τους χώρους του.

Ακολούθησε ομιλία του προέδρου του συλλόγου, κ. Νίκου Βρυώνη καθώς και ύμνοι και τραγούδια από τη μεικτή χορωδία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Οι δράσεις του συλλόγου
Μέσα στο 2012 ο Επιμορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησε αποκριάτικη συνεστίαση, τρεις ημερήσιες εκδρομές, επισκέψεις σε έξι θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οργάνωσαν την ομιλία του Σαράντου Ι Καργάκου, διοργάνωσαν μαζί με τη Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής την εκδήλωση μνήμης για το Νικηφόρο Βρεττάκο, συγκέντρωσαν 100 δέματα τροφίμων και 4 σακούλες φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο αντίστοιχα.

Για το άμεσο μέλλον ο σύλλογος προγραμματίζει επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, παρακολούθηση παραστάσεων, αποκριάτικη συνεστίαση  και ημερήσια εκδρομή στην Εύβοια.

Ο σύλλογος ιδρύθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 1956 στα γραφεία της τοπικής εφορείας προσκόπων Ηρακλείου Αττικής με πρόεδρο της «προσωρινής διοικούσας επιτροπής» τον Φίλιππο Πολίτη, αντιπρόεδρο τον Ελ. Σκούρα, γραμματέα το Γ. Ρήγα, ταμία τον Αθ. Ακριθάκη και τους Α. Γκασλή, Α. Δραμπατζόγλου και Μ Μπήλιου ως συμβούλων. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Επιμορφωτικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Ηρακλείου Αττικής μπορείτε να λάβετε τηλεφωνικά στο 210 2773621.


 http://www.xtypos.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.