20 Ιουνίου 2014

Διάκριση για το 4ο γυμνάσιο Ηρακλείου Αττικής

Το 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Αττικής στις 13 Μαΐου 2014 έλαβε μέρος στον 3ο Εργαστηριακό Διαγωνισμό Γυμνασίων των Φυσικών Επιστημών 2014 που διοργανώνει το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Νέας Ιωνίας. 

 
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τρεις μαθητές της Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής με τη συνδρομή και υποστήριξη των καθηγητών των Φυσικών επιστημών του σχολείου. Συνολικά στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 12 Γυμνάσια, Δημόσια και Ιδιωτικά της περιοχής μας.

Το 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Αττικής διακρίθηκε παίρνοντας την 3η θέση και για το σκοπό αυτό στις 16 Ιουνίου 2014 το πρωί έγινε στο χώρο του σχολείου μια μικρή τελετή βράβευσης των μαθητών, των καθηγητών και του σχολείου. Στην τελετή παρευρέθηκαν: ο κ. Αποστολόπουλος, Σχολικός σύμβουλος των Φυσικών επιστημών της Β΄ Διεύθυνσης Αθήνας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας  του Δήμου Ηρακλείου κ. Μπούκης, ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Νέας Ιωνίας κ Μοράκης, ο σύλλογος των καθηγητών, ο σύλλογος γονέων  και οι μαθητές του σχολείου.

Στο σχολείο και στους μαθητές δόθηκαν έπαινοι για τη διάκρισή τους  και το ΕΚΦΕ δώρισε στο σχολείο ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.


 syneidisi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.