2 Μαΐου 2014

Ο Βλαντής αποκαλύπτει τελικά το ΄΄παραμύθι΄΄ περί ανεξαρτησίας Βλασσόπουλου


Η ανακοίνωση του κ. Βλαντή έχει ως εξής:

"Με απαρέγκλιτη την τήρηση της νομιμότητας, της πολιτικής μας ταυτότητας και της ηθικής δεοντολογίας, συνδιοικήσαμε με την ΑΚΕΠ το Δήμο Ηρακλείου κατά την τελευταία δημοτική περίοδο.



Με κύριο στόχο την ενότητα ανθρώπων και παρατάξεων, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, προς όφελος της πόλης μας, συμπράξαμε με όλες μας τις δυνάμεις στο ενωτικό εγχείρημα του 2010 που μας ανέδειξε νικητές.

Λόγοι που υπερβαίνουν τις προθέσεις και την διάθεσή μας για ανανέωση της παρουσίας μας στα δημοτικά πράγματα, μας υποχρεώνουν να απέχουμε από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σεβόμαστε απόλυτα την ανάγκη της κοινωνίας και των δημοτών για ενότητα και την υπερασπιστήκαμε έμπρακτα με τη στάση μας το 2010. Όμως είναι αδύνατον να συμμετέχουμε σε μια συνεργασία ενάντια στις πολιτικές μας θέσεις και στις αρχές μας για δικαιοσύνη, συλλογικότητα και ισοτιμία.

Παρ ́ όλα αυτά, συνεχίζουμε να υπηρετούμε τη θέση στην οποία μας τοποθετήσατε με την ψήφο σας για να ολοκληρώσουμε το έργο που αναλάβαμε. Τέλος καλούμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας να πάρουν μέρος στις επερχόμενες εκλογές επιλέγοντας το καλύτερο για την πόλη.

Για την παράταξη
Γιώργος Βλαντής"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.