6 Νοεμβρίου 2013

Ο Νίκος Μπάμπαλος στις γειτονιές της Καναπίτσας!

Το πρωί της Κυριακής 3/11/2013, ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Κος Νίκος Μπάμπαλος και ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων περπάτησαν για δεύτερη φορά στους δρόμους της Καναπίτσας (Αγ. Νεκταρίου και παράπλευροι οδοί προς Μεταμόρφωση) για καταγραφή προβλημάτων και συζήτηση με τους δημότες της περιοχής.


Η εικόνα της καθαριότητα, όπως και σε άλλες περιοχές της Πόλης μας είναι ιδιαιτέρως κακή με τα παράπονα των κατοίκων να περισσεύουν. Επίσης η έλλειψη κάδων απορριμμάτων και το πλύσιμο αυτών ήταν από τα σοβαρά θέματα που μας έθεσαν οι κάτοικοι της Καναπίτσας.

Είδαμε τα πολλά προβλήματα της οδού Μιαούλη από την κακή κατάσταση του δικτύου ύδρευσης, που είναι παλιό - κάτοικοι μας είπαν ότι οι σωλήνες ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ είναι από αμίαντο, γεγονός που πρέπει άμεσα η Δημοτική Αρχή να δει – τα προβλήματα που προέρχονται από μη έγκαιρη αποκατάσταση των οδοστρώματος, που έχει πολλές λακκούβες.

Μολονότι δε, όπως οι ίδιοι κάτοικοι μας ενημέρωσαν η Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα επιδεικνύοντας χαρακτηριστική αδιαφορία.

Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, στέρεα απορρίμματα (κλαδιά, σακούλες με μπάζα) συνέθεταν εικόνα εγκατάλειψης και μιας Δημοτικής Αρχής ανήμπορης  να αντιδράσει και να κάνει τα ελάχιστα. Τα αυτονόητα.



Το επόμενο Σαββατοκύριακο οι επισκέψεις μας στις γειτονιές της Πόλης θα συνεχιστούν στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στην σελίδα μας στο facebook

“Νίκος Μπάμπαλος - ''Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.