4 Ιουλίου 2013

Νέα Συντονιστική Επιτροπή στην ΑΚΕΠ

Πριν λίγες ημέρες συνήλθε η Συνέλευση των Μελών της δημοτικής παράταξης  Ηρακλείου Αττικής “Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών” (ΑΚΕΠ) η οποία να σημειώσουμε πως συνδιοικεί στην τρέχουσα δημοτική περίδο, το Δήμο μαζί με την παράταξη “Ηράκλειο Η Επόμενη Μέρα”.


Στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν τα ακόλουθα θέματα: 1) Σύνθεση και εκλογή νέας Συντονιστικής Επιτροπής. 2).Έ κδοση ανακοίνωσης που προσδιορίζει την εκτίμηση της Α.Κ.Ε.Π. για τις τρέχουσες πολιτικές,κοινωνικές και τοπικές συγκυρίες με βάση την Ιδρυτική της Διακύρηξη.

Η Συνέλευση των Μελών αποφάσισε η νέα Συντονιστική Επιτροπή να αποτελείται από τον Πρόεδρό της και Δήμαρχο της Πόλης, κ. Παντελή Βλασσόπουλου που αυτοδίκαια παραμένει επικεφαλής και από επτά μέλη που θα είναι: 1). Ο εκάστοτε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. 2). Ένας Δημοτικός Σύμβουλος που δεν θα κατέχει θέση Αντιδημάρχου ή Προέδρου στη Διοίκηση του Δήμου και ενίοτε θα εκλέγεται από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Α.Κ.Ε.Π. 3) Ο Γραμματέας και τέσσερα μέλη που δεν θα είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι και θα εκλέγονται απ΄ευθείας απ΄τη Συνέλευση των Μελών σε δύο ξεχωριστές ψηφοφορίες.

Η σύνθεση της Συντονιστικής Επιτροπής
Συμφωνα με τα παραπάνω η νέα Συντονιστική Επιτροπή που εκλέχτηκε απαρτίζεται από τους εξής: Πρόεδρος: Παντελής Βλασσόπουλος Γραμματέας: Ανδρέας Δαυίδ  Μέλη: Λένα Ζώτου, Κατερίνα Καλλιεράκη, Κώστας Μήνας, Γιώργος Ορφανίδης, Πέτρους  Σουμίλας και Γιώργος Φαρμάκης.
Τις αμέσως προσεχείς ημέρες,θα δοθεί στη δημοσιότητα και το κείμενο-ανακοίνωση που ενέκρινε και διαμόρφωσε η Συνέλευση των Μελών.



XTYPOS

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.