4 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία συγκεντρώθηκαν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ηρακλείου Αττικής το απόγευμα της Παρασκευής 01 Φεβρουαρίου 2013 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» για να κόψουν την παραδοσιακή βασιλόπιτα τους. 
 
Στον χαιρετισμό της εκδήλωσης ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής ενημέρωσε τους μικρούς αθλητές ότι μέσα στις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η μεταφορά του αμαξοστασίου που βρισκόταν παράπλευρα στο γήπεδο της Κύμης. Μάλιστα, όπως είπε θα γίνει περιβαλλοντική ανάπλαση στον χώρο και θα παραδοθεί στους δημότες. 

Ξεχωριστή αναφορά έγινε από τους προπονητές των παιδιών στις πολύ καλές επιδόσεις τους στο σχολείο και τονίστηκε η σημασία της ανάπτυξης σώματος και πνεύματος. 


Στην εκδήλωση εκτός από τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Φαρμάκης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Δημήτρης Μπούκης, ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ που υλοποιεί τα προγράμματα του μαζικού αθλητισμού του δήμου Χρήστος Καρράς, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πασχάλης Γονατάς και ο επικεφαλής της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη Νίκος Μπάμπαλος. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο διευθυντής του ειδικού σχολείου Ηρακλείου Αττικής Θανάσης Μπούρας. Η γιορτή έληξε με πλούσιο μπουφέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.