30 Ιανουαρίου 2013

Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηρακλείου Αττικής στις 4 Φεβρουαρίου

Την επόμενη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο “Ηλέκτρα Αποστόλου” (συμβολή οδών Νεότητας και Κουντουριώτη), στις 18.30, θα γίνει συνέλευση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηρακλείου Αττικής για τα ζητήματα της επικαιρότητας και τον προγραμματισμό της δράσης της οργάνωσης.


Στο δελτίο τύπου της οργάνωσης σημειώνονται τα εξής: “Οι απεργοί που αντιμετωπίζονται με στρατιωτικό νόμο, οι άνεργοι που διαρκώς αυξάνονται, οι φτωχοποιημένοι μικρομεσαίοι, οι εργαζόμενοι με μισθούς πείνας,  οι νέοι και οι νέες που παίρνουν τον δρόμο της μετανάστευσης εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών, οι συνταξιούχοι που αντιμετωπίζονται ως παρίες και βλέπουν τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται δεν πείθονται από την εικονική πραγματικότητα που φιλοτεχνεί η κυβέρνηση με τη στήριξη των καναλιών της διαπλοκής. Αποτυγχάνει  η επίθεση παραπληροφόρησης, χυδαιότητας και κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από τη ΝΔ..

Η κοινωνία αρχίζει πάλι να αντιδρά. Δεν πρόκειται να υποκύψει στον αυταρχισμό, την καταστολή και τον εκφοβισμό. Συμμετέχουμε, στηρίζουμε κι εμβαθύνουμε τους αγώνες υπερασπιζόμενοι τη δημοκρατία, την κοινωνία, τον άνθρωπο και το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση για όλους.

Η ακροδεξιά στροφή της κυβέρνησης Σαμαρά είναι επικίνδυνη για τον τόπο και την κοινωνία. Έχουν χάσει κάθε ίχνος πολιτικής αξιοπιστίας, αφού πρώτα ξέχασαν τα όσα έλεγαν για το πρώτο μνημόνιο κα τις καταστροφικές του συνέπειες, τώρα εφαρμόζουν  με ζήλο την χειρότερη εκδοχή του.

Την ίδια στιγμή που καλύπτει ο κ. Σαμαράς τον  κυβερνητικό εταίρο του κ. Βενιζέλο στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ συνεχίζουν με ένταση την λεηλασία του λαού και του δημόσιου πλούτου της χώρας. Οι αγώνες του λαού μας θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδια της ακροδεξιάς κυβέρνησης του κ. Σαμαρά, θα δημιουργήσουν τους όρους για τη δημοκρατική ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης”.

 http://www.xtypos.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.