30 Απριλίου 2014

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά ο καιρός της Πρωτομαγιάς

Οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και κυρίως τις απογευματινές ώρες στη Δ-ΒΔ Ελλάδα και τις κεντρικές και βόρειες περιοχές της χώρας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της φετινής Πρωτομαγιάς



Ευνοημένες οι υπόλοιπες περιοχές που θα γλυτώσουν τις βροχές. Οι Δ-ΝΔ άνεμοι θα έχουν ένταση 4 με 6 μποφόρ και οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές θα κυμανθούν μεταξύ 22 και 24 βαθμών.  

Την Παρασκευή (2/5) οι όμβροι και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στην Α. Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Α-ΒΑ Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Το Σάββατο (3/5) θα είναι ζεστό σε όλη τη χώρα με νοτιάδες 4 με 6 μποφόρ. Τοπικές βροχές αναμένονται τις βραδινές-νυχτερινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. 

Την Κυριακή και τη Δευτέρα (4-5/5) ο καιρός θα γίνει είναι άστατος σχεδόν σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές κατά διαστήματα και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι  άνεμοι στα ανατολικά και νότια πελάγη θα φθάσουν πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.