31 Ιανουαρίου 2013

“Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη”-Τα προβλήματα συνεχίζονται


Και όμως τα προβλήματα στη διεύθυνση περιβάλλοντος, αλλά και η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής δεν έχουν τελειωμό.
 
Αυτή τη φορά εκτός λειτουργίας βρίσκονται τα δύο γερανοφόρα οχήματα της υπηρεσίας που είναι απαραίτητα στη λειτουργία του τεχνικού τμήματος και των ηλεκτρολόγων της υπηρεσίας. 


Το ένα γερανοφόρο χαλασμένο εδώ και λίγες εβδομάδες, το δε άλλο εδώ και δύο χρόνια είναι παροπλισμένο και εκτός λειτουργίας. Αυτό έχει άμεση επίπτωση στην συντήρηση του δημοτικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού, αφού είναι αδύνατη η αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων. 

Και αντί η Δημοτική Αρχή να ενεργήσει τάχιστα, αναλώνεται σε κινήσεις «επί χάρτου», με τα μικρά και ασήμαντα, παραβλέποντας τα ουσιώδη, όπως είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών με την αποτελεσματική και γρήγορη ικανοποίηση των αιτημάτων τους.


Μήπως  θα  πρέπει  επιτέλους «οι υπεύθυνοι» να  αναλογιστούν  το  βάρος  των  ευθυνών  τους ;


Κε Δήμαρχε ασχοληθείτε  επιτέλους  με  τα  προβλήματα  του  Δήμου. 


Το  γραφείο  τύπου & επικονωνίας

1 σχόλιο:

  1. ο κυριος δημαρχος προς το παρον ασχολειτε με το χιπ χοπ παρτι που ετοιμαζει την επομενη εβδομαδα και πως θα κανει ηδη πλουσιοτερο τον Αρτεμιο απο τους T.X.C. αφου η ιστορια επαναλανβανεται μετα το φιασκο στο περσινο φεστιβαλ με τον ανωθεν υπονομαζωμενο να κοβει βολτες με μια ασπρη γουρουνα και να τσεπωνει στο τελος ποσο που ξεπερνα τα 10000 ευρο .... ρωτηστε τον κυριο κεσκινιδη ισως καποια στιγμη απολογιθει και ο ιδιος για τα υπερογκα ποσα που κοψανε στην περσινη εκδηλωση και το κοστος που ειχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.