31 Οκτωβρίου 2013

“To Ηράκλειο μας χρειάζεται όλους”

Την Κυριακή 13-10-2013 η Παράταξη μας "Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη" παράλληλα με την επέτειο του 8ου χρόνου από την ίδρυσή της εγκαινίασε τα νέα της γραφεία, τα οποία βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου επί της οδού Ωραιοπούλου, αρ. 3.  


Αισθανόμαστε την ανάγκη, πρώτα από όλα, να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες μας για την μαζική συμμετοχή και για τις πολύ θερμές ευχές που μας έδωσαν. Η στήριξη του κόσμου μας δίνει δύναμη, μας εμπνέει και συνάμα μας γεμίζει ευθύνες.

Ζητάμε συγγνώμη από τους διερχόμενους οδηγούς για την προσωρινή κυκλοφοριακή αναστάτωση, επειδή όμως δεν επρόκειτο για προεκλογική συγκέντρωση αλλά για εγκαίνια γραφείων, η μεγάλη προσέλευση του κόσμου μας έπιασε απροετοίμαστους.

Στη δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, η παράταξή μας παραμένει αδέσμευτη, ανεξάρτητη, στη πρώτη γραμμή για την προάσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων, ιδίως των αδυνάμων και όσων έχουν ανάγκη, αλλά και για ένα καλύτερο, πιο ανθρώπινο Ηράκλειο.

Με την πεποίθηση πως το άνοιγμα των γραφείων μας σε κεντρικό σημείο της πόλης θα συμβάλει στην αμεσότερη επικοινωνία, καλούμε όλους του Ηρακλειώτες, ακόμα και αν δεν συμφωνούμε σε όλα, να περάσουν από τα γραφεία μας και να ανταλλάξουμε απόψεις από κοντά. 
Άλλωστε Το ΗΡΑΚΛΕΙΟ μας χρειάζεται όλους.



Κάθε Τετάρτη και ώρα 18:00 ημέρα συνάντησης - συζήτησης δημοτών με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Κο Νίκο Μπάμπαλο στο γραφείο της παράταξης (Ωραιοπούλου 3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.