15 Οκτωβρίου 2013

Λόγια της τηλεόρασης...

Για ακόμη μια φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, το μέλλον της Δημοτικής Ραδιοφωνίας του Ηρακλείου Αττικής και οι οφειλές που υπάρχουν προς το προσωπικό απασχόλησαν τις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης του.


Το θέμα ανέσυραν από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο επικεφαλής της «Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη» Νίκος Μπάμπαλος και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «ΠΝΟΗ» Κυριάκος Κουτρούλης

Ο Νίκος Μπάμπαλος ρώτησε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέφανο Λεζγή για το αν τα χρήματα που οφείλονται στους εργαζόμενους της ραδιοφωνίας έχουν χαρακτηριστεί ληξιπρόθεσμα και αν όχι τι προβλέπεται να γίνει με την εξόφληση τους.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Κουτρούλης αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της ίδιας ημέρας στη ΔΤ ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης αναφορικά με τον «Επικοινωνία 94.0 fm». Σύμφωνα με τον ίδιο ο Υπουργός υποστήριξε πως έχουν δοθεί 400.000 Ευρώ στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής και εκείνος έχει επιλέξει να χαλάει 900.000 Ευρώ σε άλλες δράσεις. Επιπλέον κάλεσε το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή να συζητηθεί συνολικά το θέμα και να δοθεί λύση γιατί όπως είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και ζουν χάρη στη βοήθεια κάποιων συμπολιτών τους. Αυτή η αρρώστια πρέπει να τελειώσει».

Από την πλευρά του ο Παντελής Βλασσόπουλος τόνισε: « Σας ενημέρωσα στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για τις ενέργειες που έχουμε κάνει. Το ραντεβού με την ΕΣΗΕΑ και τις άλλες ενώσεις έγινε και αναγνώρισαν και οι ίδιοι τις ενέργειες που έχουμε κάνει. Έστειλα νέα επιστολή στην ΕΣΗΕΑ και περιμένουμε να μας συνδράμουν και εκείνοι προκειμένου να γίνει μια συνάντηση, όλων των ενδιαφερόμενων στο Υπουργείο. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να είμαι όλη την ημέρα μπροστά στην Τηλεόραση. Αυτά που είπε στην Τηλεόραση ο Υπουργός δε τα γνωρίζω αλλά αυτό που ισχύει είναι ότι πήραμε 100.000 Ευρώ έναντι των ΚΑΠ και δώσαμε αρχές Σεπτεμβρίου έναν μισθό. Από εκεί και πέρα δεν πήραμε ούτε Ευρώ παραπάνω»

ekfrasi.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.