23 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την παραχώρηση βραχύχρονης εκμετάλλευσης – χρήσης δώδεκα (12) περιπτέρων με αντικείμενο την εστίαση στο «Κτήμα ΦΙΞ»



Κ.Ε.Α.Ε.Δ.Η.Α. Α.Ε. – Ο.Τ.Α.
 «Κατασκευαστική Εμπορική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Ηρακλείου Αττικής –
Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.»
Μ. Αντύπα & Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής ΤΚ 14121
Τηλ. 210 2756740 – 210 2756742
ΦΑΞ 210 2756628


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
για την παραχώρηση βραχύχρονης εκμετάλλευσης – χρήσης δώδεκα (12) περιπτέρων με αντικείμενο την εστίαση στο «Κτήμα ΦΙΞ» κατά τη περίοδο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου
(07 έως 30 Σεπτεμβρίου 2013)



               
Με την παρούσα η ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ – ΟΤΑ απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση βραχύχρονης εκμετάλλευσης – χρήσης δώδεκα (12) περιπτέρων με αντικείμενο την εστίαση στο «Κτήμα ΦΙΞ» στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, κατά την διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου κατά την περίοδο από 07 έως 30 Σεπτεμβρίου 2013.
                Η παραχώρηση χρήσεως του περιπτέρου τελεί υπό την απαραίτητη προϋπόθεση  τήρησης όλων των προβλεπομένων στην παρούσα προδιαγραφών.
               
                1. Αντικείμενο
                Αντικείμενο της παρούσας είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την ως άνω παραχώρηση βραχύχρονης εκμετάλλευσης – χρήσης δώδεκα (12) περιπτέρων με αντικείμενο την εστίαση εντός του κτήματος ΦΙΞ, από την ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ προς τον ενδιαφερόμενο (εφεξής «Χρήστης»).
                Το αντικείμενο λειτουργίας των περιπτέρων που θα λειτουργήσουν ως χώροι εστίασης ορίζονται αποκλειστικώς σε :
                - Τρία (3) καταστήματα Καφέ – Γλυκό
                - Τρία (3) Μεζεδοπωλεία
                - Έξι (6) Ψητοπωλεία 
               
2. Τόπος και χρόνος παροχής Υπηρεσιών
                Η παροχή των υπηρεσιών θα γίνεται στον καθορισμένο χώρο εντός των εγκαταστάσεων κτήματος ΦΙΞ στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής και η διάρκεια της ως άνω παραχώρησης θα έχει διάρκεια από 07 έως 30 Σεπτεμβρίου 2013. Ο συμβατικός χρόνος της παραχώρησης δεν δύναται να παραταθεί.
               
                3. Ωράριο λειτουργίας
                Το ωράριο λειτουργίας του περιπτέρου εστιάσεως συμπίπτει απολύτως με το ωράριο των εκδηλώσεων ήτοι το αργότερο μέχρι τη 01.00 μμ..
               
                4. Υποχρεώσεις «Χρήστη»
                α) Υπεύθυνη δήλωση ότι θα προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια και θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο α) για την εύρυθμη λειτουργία του περιπτέρου, β) για την άρτια παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των εκδηλώσεων, γ) για την πλήρη συμμόρφωση του με τους όρους της σύμβασης, και δ) για τον ορισμό ενός (1) υπευθύνου του περιπτέρου, γνωστοποιώντας εγγράφως τα πλήρη στοιχεία αυτού στην ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ, πριν την έναρξη λειτουργίας του περιπτέρου.
                β) Δημοτική ενημερότητα σε ισχύ.
                γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνει το συμβατικό αντικείμενο γνωρίζοντας πολύ καλά τις καιρικές συνθήκες, τον τρόπο λειτουργίας και τους κανόνες ασφαλείας του χώρου καθώς και τα πιθανά προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων από έντονα καιρικά φαινόμενα (δυσκολίες λειτουργίας εγκαταστάσεων, προβλήματα από έντονες βροχοπτώσεις και πρόσβασης, διακοπές ηλεκτροδότησης κτλ).
                δ) Η ευθύνη για την έκδοση των απαιτούμενων αδειών βαρύνει τον «Χρήστη». Ο πλήρης εξοπλισμός του περιπτέρου βαρύνει επίσης εξ ολοκλήρου τον «Χρήστη».
                ε) Ο «Χρήστης»  αναλαμβάνει τις δαπάνες καθαριότητας όλου του χώρου που του παραχωρείται. 
                στ) Ο «Χρήστης» αναλαμβάνει να προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια για την φύλαξη του συνόλου του εξοπλισμού του κατά την διάρκεια του συμβατικού χρόνου, όντας αποκλειστικά υπεύθυνος για την φύλαξη.
                ζ) Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

               
                5. Αποζημίωση – Καθορισμός Καταβολής
                α) Η αποζημίωση της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ – ΟΤΑ για την παραχώρηση της εμπορικής εκμετάλλευσης του περιπτέρου ορίζεται ως εξής :
Α) Χώρος Εστίασης κόστος ανά ημέρα
150,00€
Β) Πάγια χρέωση κατανάλωσης ρεύματος ανά ημέρα

50,00€

                Στα ως άνω ποσά δεν περιλαμβάνονται οι κατά το νόμο κρατήσεις (ΦΠΑ).
                β) Η καταβολή από τον «Χρήστη» του συνόλου της αποζημιώσεως, ποσού τέσσερις χιλιάδες οκτακόσια ευρώ (4.800) ΕΥΡΩ θα λάβει χώρα σε δύο δόσεις, ως εξής:
  • Το 50% της αποζημιώσεως, ήτοι δύο χιλιάδες τετρακόσια (2.400) ΕΥΡΩ, με την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της ΚΕΑΕΔΗΑ και του «Χρήστη».
  • Το υπόλοιπο 50%, ήτοι δύο χιλιάδες τετρακόσια (2.400) ΕΥΡΩ, το αργότερο έως την 6η Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00.
                6. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δύναται να αφορά μέχρι δύο καταστήματα  ή χωριστά το κάθε ένα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να κατατίθενται δύο ξεχωριστοί φάκελοι ανά κατάστημα.
               
                7. Σε περίπτωση που υποβληθούν περισσότερες προτάσεις από τις προβλεπόμενες στο άρθρο 1 της παρούσας δραστηριότητες για τα περίπτερα (οι οποίες προτάσεις θα πληρούν το σύνολο των ανωτέρω προβλεπομένων προϋποθέσεων) θα ισχύσει αυστηρώς η αρχή της χρονικής προτεραιότητας των υποβολής προτάσεων και καταγραφής τους στο πρωτόκολλο της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ – ΟΤΑ και της εντοπιότητας της επιχείρησης εκτός εάν δεν πληρωθεί ο αριθμός των θέσεων από επαγγελματίες της πόλης οπότε θα γίνουν δεκτές αιτήσεις επαγγελματιών όμορων δήμων.
               
                8. Η διαδικασία παράδοσης παραλαβής, η σύνταξη σχετικού πρωτοκόλλου και εν γένει εποπτεία των χώρων και των δραστηριοτήτων καθώς και η παρακολούθηση της τήρησης των όρων της σύμβασης που θα ακολουθήσει, ανατίθεται στον υπεύθυνο της εκδήλωσης και ορίζεται από την ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ – ΟΤΑ. 
                               
                9. Οι ειδικότεροι όροι που θα αφορούν τις προαναφερόμενες δραστηριότητες  καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια θα περιλαμβάνονται στην προς υπογραφή σύμβαση για την παραχώρηση βραχύχρονης εκμετάλλευσης – χρήσης περιπτέρου μεταξύ ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ – ΟΤΑ και του «Χρήστη».
                10. Ημερομηνία – τόπος κατάθεσης αίτησης. Οι αιτήσεις κατατίθενται στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ Στέλιου Καραγιώργη 2 & Μαρίνου Αντύπα, 1ος όροφος από τις 10.00πμ μέχρι τις 14.00μμ και από Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 μέχρι Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013. Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου οι 12 αιτούντες που πληρούν της προϋποθέσεις που προαναφέρονται θα συνάψουν σύμβαση με την εταιρεία καταβάλλοντας το ήμισυ του συνολικού μισθίου. Καταληκτική και δεσμευτική ημερομηνία εξόφλησης του υπολειπόμενου ποσού είναι η Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου. Αλλιώς θα θεωρηθεί άκυρη η αίτηση και θα καταλαμβάνει τη θέση ο επόμενος επιλαχών.

Ηράκλειο, 22 Αυγούστου 2013
Ο Πρόεδρος &
Διευθύνων Σύμβουλος
της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ - ΟΤΑ

Χρήστος Καρράς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.