6 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ»


Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, προκηρύσσει  Ανοικτό  Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές  για το έργο : Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου συστήματος εξοικονόμησης καυσίμων και βελτιστοποίησης της συλλογής απορριμμάτων στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, προϋπολογισμού  δαπάνης, 150.000,00€  συμπεριλαμβανομένου του  ΦΠΑ.  

Το έργο αφορά:
Τη διαχείριση και παρακολούθηση στόλου οχημάτων με έμφαση στην μείωση του κόστους λειτουργίας του και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, εξασφαλίζοντας την μακροπρόθεσμη εκμετάλλευση του συνόλου του εγκατεστημένου εξοπλισμού. Το σύστημα θα παρέχει δυνατότητες παρακολούθησης των καθημερινών μετακινήσεων και εργασιών των οχημάτων περισυλλογής απορριμμάτων, αλλά και εργασιών των δημοτικών οχημάτων. Θα παρατηρεί παραμέτρους όπως: υπέρβαση ταχύτητας, είσοδος – έξοδος από επιλεγμένες περιοχές κλπ

Τον έλεγχο εφοδιασμού κατανάλωσης καυσίμων και παρακολούθηση της διαδικασίας προμήθειας καυσίμων από πρατήρια. Με τον τρόπο αυτό καλύπτεται η ανάγκη λεπτομερούς καταγραφή του ανεφοδιασμού των οχημάτων και της ασύρματης μέτρησης της κατανάλωσης καυσίμου σε πραγματικό χρόνο εν κινήσει του οχήματος (με κατάλληλο αισθητήρας μέτρησης ροής), καθώς και η ανάγκη μέτρησης στάθμης καυσίμου σε πραγματικό χρόνο επιβεβαιώνοντας τον αριθμό λίτρων καυσίμων που προμηθεύεται κάθε όχημα σε σχέση με την τιμή του λίτρου και το συνολικό κόστος ανεφοδιασμού.

Τη διαχείριση της αυτόματης ταυτοποίησης κάδων (RFID) και δυναμική καταγραφή του βάρους των απορριμμάτων κατά την αποκομιδή  με στόχο την βελτιστοποίηση της διαδικασίας διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου και την μείωση του κόστους λειτουργίας. Συνοπτικά, θα μπορούν να καταγράφονται οι εξής πληροφορίες: α) Βάρος απορριμμάτων β) Ημερήσια, εβδομαδιαία ή ετήσια ποσότητα παραγόμενων απορριμμάτων ανά γεωγραφικό σημείο ενδιαφέροντος γ) Ενημερωμένοι ψηφιακοί χάρτες χωροθέτησης των κάδων και χωρητικότητας του καθενός δ) Χάρτες δρομολογίων και ώρας αποκομιδής.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 05 του μηνός  ΜΑΡΤΙΟΥ  έτους  2013, ημέρα  Τρίτη και ώρα 10  π.μ. έως 11π.μ. (ώρα λήξης αποδοχής των προσφορών) στο  Δημοτικό  Κατάστημα, οδός  Στ. Καραγιώργη 2, μπροστά στην αρμόδια επιτροπή. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι  κατέχουν τα προσόντα και προσκομίσουν τα νόμιμα δικαιολογητικά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους όρους διακήρυξης.

Το ποσό της εγγυητικής επιστολής για συμμετοχή στον διαγωνισμό ανέρχεται σε ποσοστό 5%  επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης με το  Φ.Π.Α.
 
Πληροφορίες  δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και  ώρες στα ανωτέρω τηλέφωνα.
Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης διατίθεται και μέσω του διαδικτύου στην διεύθυνση www.iraklio.gr.



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Συνημμένα αρχείαΔιακήρυξη (.pdf 1.4M)
Έντυπο συμμετοχής (.doc 14K)

Η αποστολή του εντύπου συμμετοχής να γίνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση elikar@iraklio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.