15 Ιανουαρίου 2013

Ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης πρόκειται να προβεί στην πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη στο τομέα «Επικοινωνίας με Κοινωνικούς, Επαγγελματικούς, και λοιπούς Φορείς». 
 
Για την πλήρωση της παραπάνω θέσης απαιτούνται :


Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007( άρθρα 11 έως και 17).
Β) Απολυτήριος τίτλος σχολικής Μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής.
Γ) Γνώση Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας
Δ) Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου
Ε) Εξειδικευμένη εμπειρία σε θέματα αρμοδιότητας Δήμων και σχετική με τον παραπάνω τομέα τουλάχιστον ενός (1) έτους.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες καλούνται να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα έως 23/1/2013 στο Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Ηλιούπολης(αρμόδια υπάλληλος Χριστίνα Κόκκορη) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες : 1) Αίτηση
2) Βιογραφικό Σημείωμα
3) Απολυτήριο τίτλο σχολικής Μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής.
4) Πτυχία ξένων γλωσσών
5) Τίτλο γνώσεων χειρισμού Η/Υ
6) Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται.
7) Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής :Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.