15 Ιανουαρίου 2013

Επιστημονικός συνεργάτης στο Δήμο Νίκαιας –Αγίου Ι.Ρέντη

Ο Δήμαρχος Νίκαιας –Αγίου Ι.Ρέντη προσκαλεί οσους ενδιαφέρονται να καταλάβουν την θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη σε θέματα Νομικά και Διοικητικά να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής , με σύντομο βιογραφικό σημείωμα, στο Τμήμα Προσωπικού του Δήμου (Π.Τσαλδάρη 10 4ος όροφος ) 09.00 με 14.00 καθημερινά .

Οι ενδιαφερόμενοι / νες πρέπει να έχουν :

1)Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/07 άρθρο 11 έως και 17 . δηλαδή :
-Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα προσόντα διορισμού τόσο κατά τον χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων όσο και κατά το χρόνο του διορισμού .
-Να έχουν την ελληνική Ιθαγένεια
-Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές .
-Το κατώτατο όριο ηλικίας διορισμού είναι το 21ο
-Να μην έχουν καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα ή να έχουν τεθεί υπό δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με την παραπάνω θέση .
-Να μην έχουν απολυθεί από θέση Δημόσιας υπηρεσίας ,ΟΤΑ ή άλλου Νομικού Προσώπου του Δημόσιου τομέα λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσης ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης για σπουδαίο λόγο οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του ,αν δεν έχει παρέλθει πενταετία .
Ζητούνται
2)Πτυχίο Νομικού τμήματος ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή Δίπλωμα της αλλοδαπής 3) Άδεια άσκησης Δικηγορίας
4)Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στον τομέα ποινικών επιστημών ή διδακτορικό δίπλωμα σχετικό με το αντικείμενο απασχόλησης
5)Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας (επίπεδου Proficiency)
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν.1599/1986 ότι σε περίπτωση επιλογής τους ,θα προσκομίσουν όλα τα προβλεπόμενα από την παρ.3 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού .
Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του προσλαμβανόμενου (παρ.4 άρθρου 163 ν.3584/2007). μΟι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο μας ,μέσα σε προθεσμία δέκα(10) ημερών ,η οποία αρχίζει από την επόμενη της τελευταίας δημοσιοποίησης της παρούσας είτε αυτή είναι η δημοσίευση σε μια εφημερίδα, ή στον δικτυακό τόπο του Δήμου ή στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων των Δημοτικών καταστημάτων και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων (Νίκαιας –Αγ.Ι.Ρέντη )
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνών με το τμήμα τακτικού προσωπικού στα τηλέφωνα:2104278255-2104278153-2104278280.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.