2 Ιανουαρίου 2013

Ηράκλειο Αττικής-Δράση επιμόρφωσης δημοτικών υπαλλήλων

Με επιτυχία διεξήχθη προσφάτως Σεμινάριο Επιμόρφωσης και Κατάρτισης 24 Υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής  μέσω του Προγράμματος Κατάρτισης ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Διαλέξεων του Δήμου στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Το θέμα του Σεμιναρίου «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ» επιλέχτηκε για να επιμορφώσει σε νέες επιστημονικές προσεγγίσεις και πρακτικές τους υπαλλήλους του Δήμου για την ουσιαστική, αποτελεσματική προσωπική και επαγγελματική καλυτέρευση τους σε επίπεδο συμπεριφοράς.


Η εταιρεία ΚΕΑΕΔΗΑ ως φορέας υλοποίησης αξιοποίησε - για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια - το δικαίωμα και την ανάγκη των υπαλλήλων για επιμόρφωση κατάρτιση σε σύγχρονα θέματα σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ.

Οι εκπαιδευτικοί, κ.κ. Νικόλαος Σταυρόπουλος και Στυλιανός Καλαθάς απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια και τις ευχαριστίες όλων των καταρτιζομένων με τις άκρως επιστημονικές, πρακτικές και σύγχρονες διαλέξεις τους.

Η ΚΕΑΕΔΗΑ ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους στην επιτυχία αυτής της εκπαιδευτικής οργάνωσης και υπόσχεται για το 2013 ανάλογα και περισσότερα επιμορφωτικά σεμινάρια με τη συμμετοχή όλων των υπαλλήλων του Δήμου.
ΧΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.