15 Ιανουαρίου 2013

15 διαιτολόγοι στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσ/νίκης


Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ), λαμβάνοντας υπόψη:
Α) Τις διατάξεις της ΚΑ 679/22.08.1996 που κυρώθηκε με τη διάταξη του άρθρου 36 του ν. 3794/2009 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 36 του ν. 3848/2010
Β) Τις υποχρεώσεις του Α.Τ.Ε.Ι./Θεσσαλονίκης για την υλοποίηση της πράξης «Συμμαχία για την Υγεία – Διατροφή, Παρεμβατικά προγράμματα Διατροφικής Αγωγής για την Αντιμετώπιση των Εκφυλιστικών Παθήσεων», που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, ΑΠ«Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον τομέα της ψυχικής υγείας. Ανάπτυξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και προάσπιση της δημόσιας υγείας του πληθυσμού» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Χασαπίδου Μαρία, Καθηγήτρια της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, προτίθεται να αναθέσει, για την στελέχωση της ομάδας υλοποίησης της πράξης, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένης χρονικής διάρκειας σε δεκαπέντε (15) εξωτερικούς συνεργάτες όπως παρακάτω:

Α. Δεκαπέντε (15) Διαιτολόγοι
Αντικείμενο απασχόλησης
Θα συμμετέχουν στα παρακάτω πακέτα εργασίας και θα συνεργάζονται με τους ιατρούς και τον ψυχολόγο.
• ΠΕ 1.2:Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής των νοσούντων με εκφυλιστικές παθήσεις.
Παραδοτέο: Δράσεις ευαισθητοποίησης 16 ωρών σε 50 Δήμους, ήτοι 800 ανθρωποώρες.
• ΠΕ 1.3:Παρεμβατικά προγράμματα σε ΟΤΑ για τους πάσχοντες με εκφυλιστικές παθήσεις.
Παραδοτέα: Προγράμματα παρέμβασης σε Δήμους (50 συνολικά) σε τρείς ηλιακές ομάδες (90 συνολικά ατόμων ανά Δήμο, 60 ενηλίκων και 30 υπερήλικων) για πέντε εκφυλιστικές παθήσεις (παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ, δυσλιπιδαιμία, αρτηριακή υπέρταση, καρδιαγγειακά νοσήματα)
Απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα
• Πτυχίο Διατροφής και Διαιτολογίας Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ
• Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα συναφή με την διατροφή, παχυσαρκία και μεταβολικά νοσήματα
• Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από 01/03/2013 έως 31/12/2013.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1.Πρόταση Σύναψης Σύμβασης Έργου (σύμφωνα με το υπόδειγμα που διατίθεται στον ιστοχώρο της Επιτροπής Ερευνών του Α.Τ.Ε.Ι.Θ.)
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Αντίγραφα τίτλων, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο βιογραφικό.
Οι άνδρες ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.
ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στη Γραμματεία Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού του Α.Τ.Ε.Ι/Θεσσαλονίκης (Κτίριο Τεχνικής Υπηρεσίας), σε κλειστό φάκελο έως τις 25/01/2013 και ώρα 13.00. (Προσοχή: Στο εξωτερικό μέρος του κλειστού φακέλου να αναγράφεται η ένδειξη που ακολουθεί:«Υποβολή Πρότασης για τη υπ’ αριθμ. ……../..-..-2013 Πρόσκληση»).
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ – ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
1. Από τις προτάσεις που υποβάλλονται εμπρόθεσμα και παραδεκτά κατά τα ανωτέρω, επιλέγεται εκείνη που κρίνεται πιο κατάλληλη και συνάπτεται σύμβαση μίσθωσης έργου με τον/τους επιλεχθέντα/ντες στη βάση της συμβατικής ελευθερίας.
2. Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις που θα παραλειφθούν μέχρι την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία και ώρα. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής με ταχυμεταφορά, ο ΕΛΚΕ/ΑΤΕΙ-Θ ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο και το περιεχόμενο των φακέλων της πρότασης που θα αποσταλούν.
3. Αντικατάσταση της πρότασης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων.
4. Για τους ενδιαφερόμενους των οποίων οι τίτλοι σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) αποτελούν απαιτούμενο τυπικό προσόν και έχουν χορηγηθεί από ιδρύματα του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναγνώρισης του ΔΟΑΤΑΠ.
5. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου της παρούσης δεν είναι διαγωνιστική, ενώ η τυχόν επιλογή αντισυμβαλλόμενου έχει τον χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης». Κατά συνέπεια δεν απαιτείται η διαδικασία της πρόσκλησης να ολοκληρωθεί με σύνταξη πίνακα κατάταξης, ενώ όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν κατ’ ιδίαν.
6. Καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και κατά τους όρους της σύμβασης μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του επιλεχθέντος με άλλον ενδιαφερόμενο στα πλαίσια της παρούσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
7. Σε περίπτωση παράτασης της σύμβασης το προϋπολογισθέν ποσό της νέας σύμβασης θα είναι ανάλογο του ποσού της προηγούμενης σε σχέση με το διάστημα της παράτασης.
8. Ο ΕΛΚΕ/ΑΤΕΙ-Θ δεν αναλαμβάνει καμία δέσμευση προς σύναψη σύμβασης, δεδομένου ότι επαφίεται στην πλήρη διακριτική του ευχέρεια η σύναψη ή μη συμβάσεων, ο αριθμός αυτών, αποκλειόμενης οιασδήποτε αξιώσεως των ενδιαφερομένων.
Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύεται στον ιστοχώρο της Επιτροπής Ερευνών του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. www.ee.teithe.gr. και στο σχετικό διαδικτυακό τόπο www.diavgeia.gov.gr, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του Ν. 3861/2010.
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Nικ. Χρυσοχοΐδου, Τηλ:2310013680, e-mail: eperev@admin.teithe.gr
Ημερομηνία Λήξης Προθεσμίας: 25-01-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.