8 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΚΕΘΕ: Πτυχιούχοι σε προγράμματα έρευνας


Συμβάσεις έργου με δύο πτυχιούχους θα συνάψει το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής.

Συμβάσεις έργου με δύο πτυχιούχους θα συνάψει το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής.

Συγκεκριμένα, το ΕΛΚΕΘΕ ενδιαφέρεται να απασχολήσει έναν πτυχιούχο ΑΕΙ με σύμβαση μίσθωσης έργου στα πλαίσια του Προγράμματος «SOCIOEC-Socio economic effects of management measures of the future Common Fisheries Policy που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, EC DG Research, 7th Framework Programme» για διάστημα ενός έτους.


Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Θαλάσσια Βιολογία ή Ιχθυολογία ή Βιολογική Ωκεανογραφία ή Κοινωνικές Επιστήμες, αποδεδειγμένη εμπειρία σε αναλύσεις και στατιστική επεξεργασία δεδομένων και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Θα συνεκτιμηθούν η προηγούμενη εμπειρία απασχόλησης σε ερευνητικά προγράμματα και σε δειγματοληψίες επί εμπορικών σκαφών αλιείας καθώς και η εμπειρία στη χρήση της γλώσσας προγραμματισμού R για την ανάλυση δεδομένων.

Αιτήσεις συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πτυχία, βεβαιώσεις εμπειρίας) θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου 2012, στα γραφεία του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., 46,7 χιλ. Λεωφ. Αθηνών - Σουνίου, στην Ανάβυσσο Αττικής (περιοχή Μαύρο Λιθάρι), Τ.Κ.190 13, Τ.Θ.712.

Πληροφορική
Παράλληλα το ΕΛΚΕΘΕ αναζητά να απασχολήσει με σύμβαση μίσθωσης έργου για διάστημα 33 μηνών έναν πτυχιούχο πληροφορικής ΑΕΙ στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος ΕΣΠΑ: «Ελληνική Υποδομή αυτόνομων παρασυρόμενων πλωτήρων ARGO για την παρατήρηση των ωκεανών - ΑΡΓΩ».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο πληροφορικής ΑΕΙ με επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών, εμπειρία στη χρήση λειτουργικών συστημάτων Linux (CentOS, Suse, κ.α.), γνώση shell scripting και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι αιτήσεις και τα βιογραφικά των ενδιαφερόμενων θα υποβάλλονται έως και τις 13 Δεκεμβρίου 2012, στη διεύθυνση ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., 46,7 χιλ. Λεωφ. Αθηνών - Σουνίου, στην Ανάβυσσο Αττικής (περιοχή Μαύρο Λιθάρι), Τ.Κ.190 13, Τ.Θ.712.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.