26 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής παρευρέθησαν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν τα παιδιά των ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

 Με την βοήθεια των καθηγητών τους (Θ. Φώτογλου-φιλόλογος/παρουσιαστής γιορτής, Κ.Παυλάκη-μουσικός κ.α) τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα ενώ η χορωδία τους τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Τα παιδιά είχαν πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και μετά από κάθε απαγγελία το χειροκρότημα του κοινού ήταν δυνατό και παρατεταμένο. 

Προς το τέλος της γιορτής παρακολουθήσαμε το σκετς "ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ" με δυνατές ερμηνείες από όλα τα παιδιά που πήραν μέρος. 


Την γιορτή παρακολούθησαν γονείς και φίλοι των παιδιών, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής (ο Δήμαρχος κ. Παντελής Βλασσόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαρία Γαλακτοπούλου-Σπετσιώτη και Στέφανος Λεζγής), η κα Αφροδίτη Κουρελέση (Κοινωνική Λειτουργός-Υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας), η κα Μαρία Ζώγα (σχολική ψυχολόγος στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ & Εθελόντρια) & από τους Εθελοντές οι κ.κ. Ελένη Υφαντή, Κική Αργυροπούλου-Ρέκκα, Μαρία Μαλαθράκη, Μαρία Ζέρβα-Δημητριάδη, Δημήτρης Διασκούρης, Δήμητρα Τζαννέτου, Ανθούλα Ρεβύθη, Στράτος Κοσσιώρης, Λία Καρμιράντζου. Η γιορτή συνεχίστηκε με την ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Σάββα Δήμου, της Αντιδημάρχου κας Μαρίας Γαλακτοπούλου-Σπετσιώτη, του Δημάρχου κ. Παντελή Βλασσόπουλου, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κας Ζωής Κάσση & της Υπεύθυνης Εθελοντισμού κας Ελένης Υφαντή. 

Μετά το τέλος της πολύ όμορφης γιορτής προσφέρθηκαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα ενώ η μουσική απογείωσε το κέφι και μικροί-μεγάλοι χόρεψαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους. Οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προσφέραμε γραφική ύλη (μπλόκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, μολύβια, ξυλομπογιές, χαρτί εκτύπωσης κ.α) & γλυκές λιχουδιές, που είχαμε συγκεντρώσει στο Γραφείο μας, από προσφορές εθελοντών. 

Η αυθόρμητη ανταπόκριση των παιδιών στο ενδιαφέρον και την αγάπη που τους προσφέραμε την γιορτινή αυτή μέρα, μας θύμισαν ότι τα σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή μας δεν κοστίζουν. Μία ζεστή αγκαλιά και ένα ειλικρινές χαμόγελο είναι ανεκτίμητα. Ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013 σε όλα τα παιδιά του Εργαστηρίου, τους γονείς τους, τους δασκάλους τους και σε όλους όσους τους συμπαραστέκονται. 

Ελπίζουμε να μπορούμε πάντα να είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο και να μην περιμένουμε μόνο τις γιορτινές ημέρες για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.