28 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικο γεύμα από το Δήμο Αθηναίων

Για ακόμη μια χρονιά, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων πρόκειται να στρώσει το καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι του προσφέροντας χαμόγελα χαράς. Το εορταστικό γεύμα του Κ.Υ.Α.Δ.Α. θα δοθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη) στις 13.00 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, 1ης Ιανουαρίου 2013, όπου ακριβώς παρατέθηκε και το Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό γεύμα το οποίο «φιλοξένησε» επιτυχώς 550 πολίτες. Το πρωτοχρονιάτικο γεύμα θα τιμήσει με την παρουσία του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.


Όπως κάθε χρόνο, με λαχταριστό αρνάκι, πλούσια εδέσματα, και μουσική, εκατοντάδες συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης θα γιορτάσουν με αξιοπρέπεια, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και αυτές τις ημέρες βρίσκεται κοντά στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα, ο Δήμος και οι κάτοικοί της διατηρούν με αίσθημα αλληλεγγύης τον ανθρώπινο χαρακτήρα και τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά της ελληνικής πρωτεύουσας.
 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.