14 Δεκεμβρίου 2012

ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Γιορτές αλληλεγγύης και προσφοράς

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινούνται οι σύλλογοι και φορείς των βορείων προαστίων που διοργανώνουν μια σειρά χριστουγεννιάτικων δράσεων και εκδηλώσεων μη ξεχνώντας παράλληλα και τους συμπολίτες τους που δοκιμάζονται από την κρίση.


Σάββατο 15 Δεκεμβρίου  • Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ηρακλείου Αττικής: Ο Σύλλογος Γονέων του ΕΕΕΕΚ διοργανώνει στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου  Ηρακλείου Αττικής (Κουντουριώτου και Νεότητος) στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, ώρες 11:00 - 19:00 , το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου με προϊόντα και κατασκευές των μαθητών. 
• Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Αμαρυσία Εστία»: Το Σωματείο σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΑμεΑ) του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνουν διήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazzar με πλούσια δώρα στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα),την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 21:00 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου από τις 9:00 έως 19:00.
• Σύλλογος Ποντίων Μετ/σης «Ο Εύξεινος Πόντος»:  Χριστουγεννιάτικη αγορά στήνει ο σύλλογος το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσά του (οδός Κ. Βάρναλη 12 Μεταμόρφωση). Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή στις 21:00, ενώ το Σάββατο η αγορά θα παραμείνει ανοικτή από τις 10:00 π.μ -  22:00 μ.μ. Το Σάββατο, στις 19:30, θα γίνει χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή με θεατρική παράσταση από τα παιδιά του καλλιτεχνικού εργαστηρίου. 
• Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού: Το Τοπικό Τμήμα Ηρακλείου Αττικής του Σώματος πραγματοποιεί το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου  (ένταντι σταθμού ΗΣΑΠ). Το Παζάρι θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως τις 20:00 με Χριστουγεννιάτικα στολίδια, Κατασκευές των παιδιών και πολλές εκπλήξεις.
• Δήμος Αμαρουσίου: Tο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου διοργανώνει εορταστικό Latin Party στις 22:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου (Βασ. Σοφίας 85). Όσοι συμμετέχουν καλούνται να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, που θα διατεθούν σε πολίτες που δοκιμάζονται από την κρίση: τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, σχολικά είδη, παιχνίδια σε άριστη κατάσταση και μικρά χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα παιδιά.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 
• Δήμος Κηφισιάς: To Νομικό Πρόσωπο “Δημήτρης Βικέλας” οργανώνει  την Ετήσια Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου  σ΄ ένα  “ Μουσικό ταξίδι στο χρόνο” στις 7 μ.μ. στην αίθουσα “ Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος” (Διονύσου & Μυρσίνης -  Κηφισιά ). Ενορχήστρωση:  διεύθυνση : Φίλιππος Χίου

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου  • Δήμος Μεταμόρφωσης: Συναυλία με κάλαντα και χριστουγεννιάτικους ύμνους της Ορθοδοξίας διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, στις 19.30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
• Ιωνικός Σύνδεσμος: Ο κύκλος εκδηλώσεων για τους μικρασιάτες ποιητές συνεχίζεται με το αφιέρωμα στον Όμηρο Μπεκέ στις 8 μ.μ. στην έδρα του Ιωνικού Συνδέσμου (Τουρουκτσόγλου και Λ. Ηρακλείου, Νέα Ιωνία). Ομιλήτρια θα είναι η Αθηνά Κοβλανη και θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Σοφία Σγουράκη και Εύα Λιγνού.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου  • Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας: Ο σύλλογος διοργανώνει εκδήλωση θρησκευτικού περιεχομένου με θέμα «Άγιο Όρος- Ταξίδι στο Περιβόλι της Παναγίας» στις 19.30’ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (έναντι Ναού Αγίου Γεωργίου). Την εκδήλωση έχει επιμεληθεί και θα παρουσιάσει ο κ. Χαράλαμπος Ιωαννίδης.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 
• Δήμος Κηφισιάς: Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μεικτής Χορωδίας και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιείται στις 8 μ.μ.  στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος (Παυσιλύπου 1 - Νέα Κηφισιά). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

ΧΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.