11 Ιουλίου 2013

Κυρ. Κουτρούλης: "Οι εκπρόσωποι των τριτοβάθμιων οργάνων της Τ.Α καλά θα κάνουν να παραιτηθούν. Δεν έχουν σθένος...


Ο ανεξάρτητος (πλέον) δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πνοή» ( Η ίδρυση του οποίου παρουσιάστηκε πρόσφατα σε ανοικτή εκδήλωση στη «Βίλα Στέλλα») Κυριάκος Κουτρούλης, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2013.



Για τον Κυριάκο Κουτρούλη, ο οποίος έχει ανδρωθεί πολιτικά στο χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, αυτή είναι η δεύτερη απόπειρά να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 είχε εκδηλώσει την υποψηφιότητα του ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πορεία» (στη διάλυση του οποίου είχε προχωρήσει σχεδόν 40 ημέρες πριν απο τις κάλπες καθώς οι επιταγές του παραπέοντως δημοσκοπικά (και όχι μόνο) ΠΑ.ΣΟ.Κ επέβαλαν για το Ηράκλειο την υποψηφιότητα του Νώντα Σπυρόπουλου.



Υπενθυμίζεται ότι σε ανάλογη κίνηση είχε προχωρήσει τότε και ο δήμαρχος της περιόδου 1990-2006 Γιώργος Μαστοράκος, ο οποίος ενώ είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και είχε προχωρήσει και σε παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων προχώρησε εν μια νυκτί στη διάλυση της πάλαι ποτέ κραταίας «Δημοκρατικής Συνεργασίας» για να ενταχθεί κάτω απο την επιλογή της Ιπποκράτους που πρόκρινε το πρόσωπο του Αρκά οδοντίατρου και επιχειρηματία στο χώρο της αμπελουργίας.



Όπως αναμενόταν ο Κυριάκος Κουτρούλης δέχθηκε καταιγσμό ερωτήσεων για τα τεκταινόμενα εκείνης της περιόδου και δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμία απο τις ερωτήσεις που του κατέθεσαν οι συνάδελφοι απο το σύνολο των τοπικών Μ.Μ.Ε



Στην αρχή της τοποθέτησης του ο Κυριάκος Κουτρούλης αναφέρθηκε στις συνολικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεν δίστασε να καλέσει σε παραίτηση τους εκροσώπους των τριτοβάθμιων συνδιακλιστικών οργάνων (ΚΕΔΕ, ΠΕΔΑ) ενώ για την πορεία της Δημοτικής Αρχής του Παντελή Βλασσόπουλου αναγνώρισε ότι αυτή λειτουργεί σε περιβάλλον κρίσης και ότι παρά το προβληματικό πλαίσιο στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής έχουν γίνει κάποιες θετικές κινήσεις.



Ωστόσο καταλόγισε στη σημερινή διοίκηση διαρκή απραξία και ανυπαρκτότητα στο μέτωπο των διεκδικήσεων απο το κεντρικό κράτος ενω άσκησε κριτική και για τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει η ίδια να χειρίζεται τα ζητήματα της διέυθυνσης περιβάλλοντος.



Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «διαχείριση της φτώχειας και της μιζέριας» απο την πλευρά της διοίκησης και σημείωσε με νόημα ότι έχει βαρεθεί να ακούει επανηλειμμένως την ατάκα «Δεν έχουμε λεφτά» απο τους διοικούντες το Δήμο Ηρακλείου Αττικής.



Ο Κυριάκος Κουτρούλης υποστήριξε: « Πριν απο ένα χρόνο και δύο μήνες είχα αναφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι προωθείται η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. Είχα καλέσει τη Δημοτική Αρχή να παρέμβει στα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη. Η νυν διοίκηση δεν έκανε τίποτα, όπως τίποτα δεν έκαναν και τα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μας προλαβαίνουν οι εξελίξεις και όχι να τις προλαβαίνουμε. Αυτό είναι λυπηρό αλλά δεν μπορεί να γίνει πλεόν και ανεκτό. Απο τα ΜΜΕ περνάει συνεχώς ο διχασμός ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι είναι τεμπέληδες και δεν δουλεύουν. Εχθροί της κοινωνίας δεν είναι όμως οι δημοτικοί υπάλληλοι. Το να απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι δε σημαίνει ότι λύνεται το πρόβλημα της ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα. Γιατί έχει περάσει εντέχνως το δίλημμα ότι θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα εφόσον μειωθεί το δημόσιο. Αυτά είναι μύθοι»  



Στη συνέχεια ο ίδιος σημείωσε: « Ο δεύτερος μύθος που θέλουμε να καταρίψουμε σήμερα είναι για τα οικονομικά του Δήμου. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο ο Δήμος δε βρίσκεται στη χοιρότερη κατάσταση απο οικονομική άποψη. Είναι στην καλύτερη κατάσταση όλων των εποχών, ακόμη και απο τότε που τα χρήματα έρεαν άφθονα».   



Ο επικεφαλής της «Πνοής» εξήγησε ότι: « Η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας επιλέχθηκε γιατί αυτή η κίνηση ενέχει το μικρότερο πολιτικό κόστος απο όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Αυτό όμως συνιστά μεγάλο πλήγμα γιατί αρχίζουν σταδιακά να καταργούνται θεσμοί και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο δήμο μας είναι αποδυναμωμένος αυτός ο θεσμός αφού απασχολούνται μόνο επτά δημοτικοί αστυνομικοί. Οι ευθύνες είναι πάμπολές και για εμάς αφορούν τα όργανα Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφου επιδεικνύουν σιωπηρή συμφωνία σε όλα όσα γίνονται. Οι λεονταρισμόι της τελευταίας ώρας δεν πείθουν κανένα. Δεν μπορεί εγώ που είμαι ένας απλός δημοτικός σύμβουλος να γνώριζα πριν απο ένα έτος ότι θα καταργηθεί η δημοτική αστυνομία και να μην το γνώριζαν τα αρμόδια όργανα. Συνεπώς υπάρχει συνέργια σε αυτό το σχέδιο εξαθλίωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν για μένα όλοι αυτοί οι κύριοι είναι να παραιτηθούν. Δεν μπορούν να συνεχίσουν να εκπροσωπούν τη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν έχουν το σθένος να μάχονται για αυτήν».



Ο Κυριάκος Κουτρούλης αναφέρθηκε και στις διαδικασίες που έχουν αποφασιστεί και στοχεύουν στην ιδιωτικοποίηση του κρίσιμου τομέα της καθαριότητας λέγοντας: « Ο τόμεας της  καθαριότητας με τις διατάξεις που έχουν περάσει εδώ και ένα χρόνο οι εκφραστές της πολιτικής των Μνημονίων βαίνει καθαρά προς ιδωτικοποίηση. Τους δημότες δεν τους ενδιαφέρουν ιδεολογίες και φιλοσοφίες. Τους ενδιαφέρουν οι πράξεις. Θέλω να σας πω ότι δεν θα είναι καλύτερο για τους δημότες να ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα. Θα υπάρχουν μεγαλοεργολάβοι σε επίπεδο Περιφέρειας και ορισμένοι υπο – εργολάβοι οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τη δράση τους στο βόρειο τομέα της Αθήνας προκειμένου να αναλάβουν τμήματα της καθαριότητας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε απρόσωπους εργολάβους οι οποίοι θα δουλεύουν για τα κέρδη τους χωρις καμία ευαισθησία για τα θέματα του περιβάλλοντος. Αυτά που ακούγονται για μείωση των δημοτικών τελών ενόψει της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας είναι παραμύθια. Το παιχνίδι παίζεται αλλού. Θέλουν να ξεπουλήσουν το πιο παραγωγικο κομμάτι του δήμου που είναι η διεύθυνση περιβάλλοντος και εμφανίζει σίγουρα έσοδα. Τα έσοδα αυτής της διεύθυνσης είναι δεδομένα γιατί τα πληρώνουμε εμείς μέσα απο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Γνωρίζετε ότι το Ηράκλειο είναι ο τρίτος πιο ακριβός δήμος στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Τα ποσά που εισπράτωνται είναι τεράστια. Πρόκειται για 6 εκατ. Ευρώ απο τα δημοτικά τέλη και ακόμη 2 εκατ. απο τον ΦΗΧ σε ετήσια βάση. Αυτά τα χρήματα ο δήμος οφείλει να τα ανταπωδίδει στους δημότες μαζεύοντας τα απορρήματα και κάνωντας εργασίες ηλεκτροφωτισμού. Αντι αυτού τα δυο τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο ψάχνουμε να βρούμε λάμπες».  



Ο Κυριάκος Κουτρούλης κατέληξε λέγοντας ότι: «Το παραμύθι ότι δεν έχουμε λεφτά πρέπει να σταματήσει. Τα λεφτά υπάρχουν αλλά δεν διατίθενται για τέτοιου είδους υπηρεσίες. Το 20% απο τον ΦΗΧ δηλαδή περίπου 400.000 Ευρώ πρέπει να διατίθενται για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων. Το υπόλοιπό 80% πρέπει να διατίθενται για παρεμβάσεις στην καθημερινότητα. Για παρεμβάσεις στον τομέα της οδοποιίας. Αντι αυτού το Ηράκλειο έχει καταντήσει κεφαλοτύρι. Αυτά για να σταματήσουν τα μηθεύματα ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Σήμερα το πρωϊ επισκέφθηκα και πάλι το εργοτάξιο της διέυθυνσης Περιβάλλοντος στη Λυκόβρυση. Ο χώρος είναι ακατάλληλος. Όταν πριν απο δύο χρόνια λέγαμε στη διοίκηση να μην προχωρήσει τη μεταφορά στο συγκεκριμένο χώρο μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σήμερα αναζητείται άλλος χώρος γιατί αυτός δεν πληρεί τις προϋποθέσεις. Παρόλα αυτά οι δημότες επιβαρύνονται με 3000 Ευρώ ενοίκιο το μήνα για ένα χώρο που είναι ακατάλληλος. Αναρωτιέμαι ποιές είναι οι δυνατότητες παρέμβασης της επόμενης δημοτικής αρχής. Η κατάσταση είναι απογοητευτική. Απο τα 30 απορρηματοφόρα λειτουργουν τέσσερα. Και αυτά είναι με φθαρμένα λάστιχα που κάνουν επικίνδυνη και για τους εργαζόμενους και για τους πολίτες τη μετακίνηση τους».



Στη συνέχεια ο Κυριάκος Κουτρούλης ρωτήθηκε για το αν έχει μετανιώσει για την επιλογή του να προχωρήσει στη διάλυση της «Νέας Πορείας» το 2010 και να ενταχθεί κάτω απο την επιλογή της Ιπποκράτους στο πρόσωπο του Νώντα Σπυρόπουλου και για το τι είναι αυτό που έγγυάται ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε με την «Πνοή» σήμερα θα φτάσει αισίως ως τις εκλογές του 2014. Επίσης του ζητήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που τον ήθελαν να προχωράει μόνομερώς στη διάλυση της «Νέας Πορείας», χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των μελών της τότε συντονιστικής επιτροπής.



Ο ίδιος απάντησε: « Το 2010 εγώ ήμουν κομματικό μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχω αυτή την ιδιότητα. Είχαμε μπεί σε μια διαδικασία τον Ιούνιο του 2010 μαζί με άλλους επτά συνηποψηφίους για να επιλεγούμε απο τον τότε κομματικό φορέα προκειμένου να μας δοθεί το χρίσμα του κόμματος. Μεταξύ αυτών ήταν οι κ.κ Μαστοράκος, Μπάμπαλος, Σπυρόπουλος Λυτζεράκος, Καββούρης. Όταν εγώ ξεκίνησα τον Ιούλιο του2010 την προσπάθεια μου το κόμμα δεν είχε αποφανθεί και μάλιστα είχαμε τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να δοθεί χρίσμα για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Μετά απο 45 ημέρες ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Σπυρόπουλου. Εφόσον έχεις μπεί σε μια διαδικασία είτε την αποδέχεσαι είτε όχι. Δεν μπορεί να λειτουργείς με γνώμονα το τι σε συμφέρει και τι όχι. Εγώ εξήγησα τότε στα μέλη της «Νέας Πορείας» ότι μετέχω στη διαδικασία και ζήτησα απο εκείνους να με ακολουθήσουν εφόσον την ενέκριναν. Σε αντίθετη περίπτωση θα κατεβαίναμε αυτόνομα. Η πλειοψηφία αποφάσισε ότι έπρεπε να σεβαστώ τη διαδικασία στην οποία συμμετείχα. Σήμερα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Δεν είμαι κομματικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχω καμία κομματική δέσμευση και ούτε θέλω να έχω. Είναι προσωπική μου επιλογή και δεν μου την επέβαλε κανένας. Θεωρώ ότι ο πολιτικός φορέας στον οποίο ανήκα είναι πλεόν απέναντι στην κοινωνία. Εγω δε μπορώ να ανήκω σε κανένα πολιτικό φορέα που στέκεται απέναντι στην κοινωνία. Στη ζωή μου δε μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Διδάσκομαί απο τα λάθη μου και δεν τα επαναλαμβάνω. Θέλω να πώ ότι ο τότε επικεφαλής τουλάχιστόν σε προσωπικό επίπεδο μου έχει φερθεί άψογα. Η παράταξη αυτή θα φτάσει ως το τέλος και σας διαβεβαιώνω ότι το αποτεέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο και νικηφόρο απο ότι φαντάζεστε».   



Στο πλαίσιο που βάλατε σήμερα είπατε ότι δεν δέχεστε την «καμένη γή». Αναφερθήκατε εκτενώς στο ζήτημα του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας. Ένα κομάτι της κοινωνίας έξω απο τα τείχη του δημαρχείου έχει πρόβλημα με τους συνδικαλιστές. Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι μετά την τετραετία Γεωργόπουλου η σημερινή δημοτική αρχή- όπως λέγεται και έξω απο εδώ- έκανε κάποιες κινήσεις για να τα βρεί με τους συνδικαλιστές γιατί δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί. Εσείς θα συγκρουστείτε με τους συνδικαλιστες;



« Εγώ σέβομαι τον υγιή συνδικαλισμό. Κάποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι γνωστοί στην ελληνική κοινωνία αυτοί που χρησιμοποίησαν το συνδικαλισμό για να γίνουν βουλευτές και να πλουτίσουν. Για το συμφέρον του δημότη δε θα διστάσω να συγκρουστώ με κανέναν. Έστω και με το συνδικαλισμό. Πριν απο 15 ημέρες στο Δήμοτικό Συμβούλιο ζήτησα να ενσωματωθούν στον οργανισμό του Δήμου οι δομές των παδικών σταθμών και των ΚΑ.ΠΗ. Οι συνδικαλιστές που ήταν παρόντες  δε συμφώνησαν. Έμενα με απασχολεί ως δήμος να έχουμε τις δομές. Αν αύριο αυτό το ανάλγητο κράτος μου καταργήσει τους παιδικούς σταθμούς θέλω να είμαι σε θέση να τους φτιάξω. Θα συγκρουστώ μέ όποιους και όπου χρειαστεί. Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι δεν πρέπει να τους βάζετε όλους στο ίδιο καλάθι. Σε αυτή την κοινωνία δεν πρέπει να θεωρούμε ότι όλοι είναι ίδιοι. Δεν μπορώ να βάλω το Νίκο Μαυρουδή στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους συνδικαλιστές. Ο ανθρωπός αυτός σε ότι αφορά την ΠΟΕ-ΟΤΑ και τα ζητήματα των εργαζομένων είναι πρώτος στους αγώνες. Να κοιτάτε αυτούς οι οποίοι δεν πάνε ποτέ και πουθενά».



Είπατε ότι οι συνθήκες σε σχέση με το 2010 είναι διαφορετικές. Δημοσκοπικά τουλάχιστον ο χώρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ καταρρέει σε σημείο που να εκφράζονται ευρέως απόψεις για το αν θα καταφέρει να κατέβει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές. Αυτή είναι η βασική διαφορά σε σχέση με το 2010; Δεύτερον. Πολλοί σας συνδέουν με το χώρο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ διότι αυτή η δημοσκοπική κατάρευση του ΠΑ.ΣΟ.Κ συνοδεύεται και απο μια μετατώπιση του εκλόγικού σώματος που κάποτε εκφραζόταν απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ προς αυτό τον πολιτικό χώρο. Βρίσκεστε σε συζητήσεις με το χώρο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ γιατί τουλάχιστόν για το Ηράκλειο υπάρχουν πληροφορίες ότι η Κουμουνδούρου θα επιλέξει άλλον υποψήφιο;



« Αν καταρέει δημοσκοπικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ που κάποτε όταν ήμουν μέλος του, είχε ένα 44% προφανώς δε φτάιω εγώ και εσείς. Κάτι άλλαξε. Και αυτό που άλλαξε είναι η ίδια η φιλοσοφία του. Γιατί όταν έχεις ένα κίνημα που κάποτε εμφανιζόταν να υπερασπίζεται τα κεκτημένα των εργαζομένων και τώρα προβαίνει σε απολύσεις και σε ενέργειες που συμβάλλουν στην αύξηση της ανεργίας των νέων τότε η κατάσταση δεν είναι η ίδια . Το ΠΑ.ΣΟ.Κ δείχνει ένα πρόσωπο αντικοινωνικό και ανάλγητο και δε νομίζω ότι μπορεί να εκφράζει πλεόν κανέναν. Η δημοσκοπικη του κατάρευσή είναι θέμα δικό του. Είναι θέμα πολιτικών επιλογών. Θεωρώ ότι οι επιλογές που κάνει δε με εκφράζουν, όπως δεν εκφράζουν και το σύνολο της κοινωνίας. Αναφορικά με τις επαφές με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Να ξέρετε ότι εμείς δε μιλάμε και ούτε πρόκειται να μιλήσουμε με κανέναν κάτω απο το τραπέζι. Εμείς με όποιον συνεργαστούμε και αν τελικά συνεργαστούμε η συμφωνία αυτή θα είναι δημόσια. Οι όποιες συνομιλίες θα γίνουν σε δημόσιο επίπεδο. Για το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ δεν έχω να πώ κάτι. Είναι δικό του θέμα. Αν ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ επιθυμεί κάτι ας έρθει να με βρεί».



ΥΓ: Ο δρόμος προς τις επόμενες δημοτικές εκλογές είναι τόσο κοντά όσο και μακριά. Ωστόσο αυτές για πρώτη φορά θα διεξαχθούν παράλληλα με τις ευρωεκλογές και αυτό έχει τη σημασία του. Αναφορικά με το τοπικό πολίτικο σκηνικό του Ηρακλείου Αττικής –κατά την τάπεινή μου άποψη- το τοπίο είναι τόσο ομιχλώδες που δεν μπορεί κανείς να διακρίνει με σαφήνεια κάποια πράγμα απο «το ένα ως το άλλο πεζοδρόμιο», όπως μου έλεγε πρόσφατα κάποιος συνομιλητής μου.



Πάντως κάποια πράγματα έχουν ήδη καταγραφεί και είναι χρήσιμα προς ανάλυση την οποία θα επιχειρήσω σε επόμενη ανάρτηση. Αναφορικά με τα όσα είπε ο Κυριάκος Κουτρούλης για το ζητήμα της λειτουργίας του «Επικοινωνία 94.0 fm» θα υπάρξει νεότερη ανάρτηση.



Επειδή έχω γράψει αρκετά στο παρελθόν για αυτο το θέμα να σημειώσω μόνο το εξής. Οι οφειλές αυτή τη στιγμή όσον αφορά δεδουλευμένες αποδοχές ξεπερνούν τους εννέα μήνες. Η προηγούμενη δημοτική αρχή άφησε προίκα στη σημερινή έξι μήνες απλήρωτων αποδοχών. Η σημερινή διοίκηση παρά τα λεχθέντα του δημάρχου Παντελή Βλασσόπουλου απο το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου «ότι ο Σταθμος θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά όχι με τη σημερινή του μορφή» δε βρήκαν ποτέ μέχρι σήμερα εφαρμογή  και οι ενέργειες που ο ίδιος έχει κάνει για να βρεθεί λύση στο ζήτημα της ροής χρημάτων έχουν πέσει στο κενό.



Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η σημερινή δημοτική αρχή να δίνει χρήματα όποτε και αν υπάρχουν. Αναφορικά με το ότι το ζήτημα της ραδιοφωνίας είναι «καυτή πατάτα» όπως το είχε χαρακτηρίσει στις αρχές του 2011 ο ίδιος ο Παντελής Βλασσόπουλος φαίνεται ότι αυτή θα κληθεί να τη βγάλει απο το φούρνο ο επόμενος όποιος και αν είναι αυτός, γιατί δεν αποκλείεται να είναι ο ίδιος στο ρόλο του φούρναρη, αλλά με άλλους πρωταγωνιστές.

Επίσης κρατείστε ότι απο τις παρατάξεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση καμία μα καμία δεν έχει παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για το παρόν και το μελλον της ραδιοφωνίας την τελευταία οκταετία.



Και κάτι ακόμη. Συνυπολογίστε ότι στο «τοπίο της ομίχλης» με φόντο την καρέκλα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής για την επόμενη δημοτική περίοδο (η οποία θα είναι πενταετούς διαρκείας) παραμένει ακόμη ανοικτό το μοντέλο με το οποίο θα διεξαχθεί η επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Γιατί αν επικρατήσουν τα λεχθέντα περί «Γερμανικού» μοντέλου με άλλη κάλπη για δήμαρχο και αλλά για δημοτικούς συμβούλους ετοιμαστείτε για προβολές ταινιών και γρανίτα απο λεμόνι στο δημοτικό κινηματογράφο «Νοσταλγία» στη συμβολή των Οδών Κεάς & Τερψιχόρης...   

Από το facebook του


ΚΩΝ/ΝΟΥ Γ. ΤΑΤΟΥΛΗ



Δημοσιογράφος / Μέλος Ε.Σ.Π.Η.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.