5 Ιουλίου 2013

Γιορτή αποφοιτων Γ' τάξης 2ου Λυκείου

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, αποχαιρετίσαμε τα παιδιά της Γ Τάξης .Ήταν μια όμορφη βραδιά, με ανάμικτα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης, που οργάνωσαν μαθητές και μαθήτριες της Γ Τάξης, με την υποστήριξη του Σύλλόγου Γονέων.


Αμέσως μετά τη λήξη των Πανελληνίων ,στήθηκε η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, που δούλεψε ακούραστα, με φαντασία και ενθουσιασμό, για να προετοιμάσει μία αξέχαστη γιορτή αποφοίτησης.

Το βράδυ της Κυριακής, η αυλή του Σχολείου στολισμένη με ευφάνταστες κατασκευές της μαθήτριας Πολυξένης Σιώζου, με μπουκέτα από πολύχρωμα τριαντάφυλλα από το Σύλλογο Γονέων, ήταν ο ιδανικός χώρος για τη βραδιά αποφοίτησης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Δέσποινα Ασμακλή, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου καθώς και εκπαιδευτικοί προηγούμενων ετών. Πλήθος γονέων, οι μαθητές της Γ Τάξης αλλά και μικρότερων τάξεων πλημμύρισαν την αυλή του σχολείου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χαιρετισμό της κας Ασμακλή και ομιλία της Διευθύντριας του σχολείου κας Γιαννίκου. Συνεχίστηκε με μουσική και τραγούδια από τη σχολική μπάντα, προβολή βίντεο από τις δραστηριότητες των παιδιών της Γ Τάξης, χορούς με την επιμέλεια του μαθητή Παναγιώτη Διονυσακόπουλου και μία αυθεντική έκπληξη: Προσομοίωση τάξης με την επιμέλεια του μαθητή Γιώργου Αναστασίου, ο οποίος αποδείχθηκε πολυτάλαντος στις μιμήσεις, την κιθάρα, το τραγούδι. Η πολύ επιτυχημένη βραδιά, που αποτελεί πια παράδοση για το 2ο Λύκειο Ηρακλείου, τελείωσε με την απονομή αναμνηστικών –δωρεά του Συλλόγου Γονέων-στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ τάξης από τη διευθύντρια του σχολείου κα Αριάδνη Γιαννίκου και τους καθηγητές της Γ Τάξης και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κα Ειρήνη Αλιμπέρτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα παιδιά που δούλεψαν, τους καθηγητές και το Σύλλογο γονέων που βοήθησαν. Ευχαριστούμε επίσης τον γονέα μαθήτριάς μας κ. Τσόκα που προσέφερε την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριές μας

Την εκπλήρωση των στόχων τους
Υγεία και προσωπική ευτυχία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.