14 Ιουνίου 2013

"ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ" Και όμως..η Δημοτική Αρχή σφυρίζει αδιάφορα!





Καυστικό και με ιδιαίτερο περιεχόμενο όσον αφορά την ασφάλεια των Δημοτών - και κυρίως των παιδιών - είναι το Δελτίο τύπου της παράταξης  "ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ" και τον επικεφαλής της Νίκο Μπάμπαλο:

Παρόλο, ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ενημερώσαμε την Δημοτική Αρχή για την κακή κατάσταση του γηπέδου 5Χ5 της οδού Κλεισθένους (παραπλεύρως της Αττικής Οδού) και τον άμεσο κίνδυνο,
που διατρέχουν τα παιδιά και οι αθλούμενοι από το σπασμένο τέρμα - βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα -, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.  

Διαλυμένη περίφραξη, ξηλωμένοι πάγκοι, σπασμένο τέρμα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, κατά τα άλλα καινούργιο, που δεν ξέρουμε αν το έχουν παραλάβει οι «υπεύθυνοι» ακόμα. Ένα γήπεδο άθλιο και επικίνδυνο. 

Ακριβώς δε πίσω από το γήπεδο, ο κοινόχρηστος χώρος, πλατεία; γεμάτος από ξερά χόρτα, που το ύψος τους ξεπερνά τα λιγοστά πράσινα δένδρα. 

Ζητάμε εδώ και τώρα  να επισκευασθεί το σπασμένο τέρμα στο γήπεδο 5Χ5 της οδού Κλεισθένους, καθώς εγκυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους τραυματισμού των αθλουμένων και για να μην θρηνήσουμε παρόμοιο περιστατικό, που συνέβη σε άλλο δήμο του λεκανοπεδίου. Τέλος να καθαριστεί η πλατεία; που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το πιο πάνω γήπεδο.

Πέρα όμως από τα σοβαρά υπάρχει και ένα κωμικοτραγικό γεγονός, που δείχνει την ανυπαρξία διοίκησης στο Δήμο Ηρακλείου. 

Στο κουτί του δημοτικού φωτισμού (πίλαρ) του γηπέδου, έχει συνδεθεί παράνομα ένα  καλώδιο (μπαλαντέζα), δεν γνωρίζουμε από ποιον, με το οποίο γίνεται ρευματοκλοπή από παρακείμενη παρακείμενης ιδιοκτησίας. 

Δήμε Ηρακλείου το μεγαλείο σου! 



Το Γραφείο τύπου & επικοινωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.