16 Μαΐου 2013

30 χρόνια λειτουργίας της Θεατρικής Σκηνής του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 20:00 στο πολιτιστικό πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου, Κουντουριώτου και Νεότητος γωνία, θα παρουσιαστεί η ειδική πολυτελής έκδοση – λεύκωμα για τα 30 χρόνια λειτουργίας της Θεατρικής Σκηνής του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου. 


Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και οι προϋπάρξαντες Δήμαρχοι και Πρόεδροι του Πολιτιστικού Κέντρου που όλοι τους στήριξαν υλικά και ηθικά την παρουσία και την πορεία της Θεατρικής Σκηνής.

Για την σημασία του Δημοτικού Θεάτρου και ειδικότερα της Θεατρικής Σκηνής, την ιστορία και την συμβολή της στις πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου θα μιλήσουν οι Νίκος Βρυώνης Πρόεδρος του Επιμορφωτικού Συλλόγου, ο ποιητής και συγγραφέας Νίκος Λάζαρης και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Ράνγκος. Τις ομιλίες και την όλη εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Μιχαηλίδης.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση είναι όλο το Ηρακλειώτικο κοινό και οι φίλοι της Θεατρικής Σκηνής που  στήριξαν το έργο της όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία τους.