29 Απριλίου 2013

Ολοκληρώθηκε και η 5η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες-1η Ιουνίου η έκτη διανομή

Την ευκαιρία να προμηθευτούν προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες είχαν οι δημότες Ηρακλείου το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 από νωρίς το πρωί, στην οδό Κουντουριώτου, όπου πραγματοποιήθηκε η 5η Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.


Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διανομές που χαρακτηρίστηκαν από την μεγάλη προσέλευση δημοτών η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής επανέλαβε την διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες με μια ποικιλία 100 τουλάχιστον προϊόντων. Οι δημότες είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ζυμαρικά, λάδι αλεύρι, μέλι, τυριά, όσπρια, ρύζι, γαλακτοκομικά, χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, αρωματικά φυτά και βότανα, μαρμελάδες, σπιτικά λικέρ κ.α. εγγυημένης ποιότητας, Ελλήνων παραγωγών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πωλήθηκαν οι ποσότητες: 430 κιλά ρύζι, 420 κιλά λάδι, 1200 κιλά αλεύρι, 45 κιλά μέλι δάσους ανθέων και 90 κιλά μέλι δάσους με θυμάρι.

Η επόμενη διανομή θα γίνει την Σάββατο 1η Ιουνίου από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 15.00 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται απευθείας στο χώρο πώλησης χωρίς παραγγελίες.