9 Μαρτίου 2013

Η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής γιόρτασε με τους φίλους της

Με μεγάλη επιτυχία η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έκοψε πριν λίγες ημέρες την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, γιορτάζοντας συγχρόνως και την 29χρονη πορεία της.


Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Μαίρη Ζούνη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Γιάννης Κεσκινίδης και  Δημήτρης Μπούκης, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη», κ. Νίκος Μπάμπαλος, ο Πρόεδρος του Επιμορφωτικού Συλλόγου, κ. Νίκος Βρυώνης, ο υπεύθυνος για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, πλήθος πολιτών, θεατές και φίλοι της Θεατρικής Σκηνής. Τα μέλη της Θεατρικής Σκηνής παρουσίασαν σε θεατρική μορφή αποσπάσματα επίκαιρα, του Γεωργίου Σουρή, τραγούδησαν και χόρεψαν με τους μετέχοντες στην γιορτή, πίνοντας κρασάκι με νόστιμους μεζέδες.

Η υπεύθυνη της  Θεατρικής Σκηνής, κα Βάσω Παπαθεοδώρου - Μπελίτση προλογίζοντας αναφέρθηκε στην πολύχρονη ιστορία της και στην πολύπλευρη δράση της, επισημαίνοντας ότι παρά τους δύσκολους καιρούς η Θεατρική Σκηνή θα επιμείνει και θα συνεχίσει. “Γιατί πιστεύει, πως το θέατρο είναι δημιουργία, χαρά και λύτρωση και στις πιο ζοφερές μας στιγμές” όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Φέτος έρχεται ο “Γαμπρός μας”
Για φέτος έχει προγραμματίσει την κωμωδία του Νίκου Λάσκαρη «Ο Γαμπρός μας» που ενώ είναι γραμμένη στις αρχές του περασμένου αιώνα είναι πάντα επίκαιρη και στιγματίζει την ξενομανία και την μεγαλομανία του Έλληνα.    

Το έργο ανεβαίνει σε:
Σκηνοθεσία: Βάσω Παπαθεοδώρου - Μπελίτση
Σκηνικά - Κοστούμια: Αλέκος Μουκίδης - Σπυριδούλα Πηλιχού.
Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Μακρής.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Δομινίκη Αρβανιτίδου, Γιάννης Γαλατόπουλος, Γιάννης Γαμπαδάκης, Μάνια Γερολυμάτου, Ελένη Γλαρέντζου, Ανδρέας Ελματόγλου, Σοφία Κοτσάμπαση, Γωγώ Κωστάκη, Βασίλης Μακρής, Βάσω Παπαθεοδώρου - Μπελίτση, Γιώργος Σιαδήμας, Γιώργος Συνοδινός, Ελένη Φωτεινογιαννοπούλου, Αλεξάνδρα Χαβιαροπούλου, Φιλώτας Χατζητζώζιας.


ΧΤΥΠΟΣ