9 Μαρτίου 2013

Τι απαντάει η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου Αττικής στον Νίκο Μπάμπαλο

Την αντίδραση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκου Μπάμπαλου προκάλεσε η διαδικασία αναφορικά με την τοποθέτηση ενός καινούργιου μηχανήματος στον χώρο του γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.


Πρόκειται για έναν αλυσομεταφορέα τροφοδοσίας που θα παραλαμβάνει κάδους απορριμμάτων από τα οχήματα του Δήμου και θα τους μεταφέρει σε ειδικές σκάφες. Η παρέμβαση του κ. Μπάμπαλου έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου η διοίκηση έφερε προς ψήφιση θέμα με την προμήθεια και τοποθέτηση του μηχανήματος (ύψους 73.000 ευρώ), όταν, όπως υποστήριξε ο επικεφαλής της ελάσσονος, ο Δήμος έχει ήδη προμηθευτεί το μηχάνημα και έχει κάνει και τη σχετική εγκατάσταση στο γκαράζ.

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, κ. Γιάννη Κεσκινίδη, στον κ. Μπάμπαλο, αλλά και στον Χ-τύπο όταν διατυπώσαμε σχετικό ερώτημα, ήταν πως ο Δήμος παρέλαβε το συγκεκριμένο μηχάνημα από την εταιρεία προκειμένου να το δοκιμάσει και αυτό φαίνεται και στο δελτίο αποστολής όπου αναφέρεται η λέξη “δειγματισμός”.

Μάλιστα όπως μας ανέφερε ο κ. Κεσκινίδης θα έρθουν στο γκαράζ του Δήμου Αντιδήμαρχοι και άλλων δήμων της Αττικής για να δουν από κοντά το μηχάνημα που θεωρείται περιζήτητο. Από εκεί και πέρα ο Αντιδήμαρχος μας διαβεβαίωσε πως θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια του.


ΧΤΥΠΟΣ