23 Μαρτίου 2013

Από 8.990 ευρώ ξεκινούν οι τιμές για το δημοφιλές Smart

Το καινοτόµο, άνετο και πρακτικό Smart, για περισσότερα από 12 χρόνια, αποτελεί σηµείο αναφοράς για τις μετακινήσεις µας στην πόλη καθώς συνδυάζει ιδανικά τις µικρές εξωτερικές του διαστάσεις µε την εξαιρετικά χαµηλή κατανάλωση καυσίµου.


Ενδεικτικά, το πετρελαιοκίνητο Smart (40kW/54hp) µε κατανάλωση µικτού κύκλου 3.3lt/100km και εκποµπές ρύπων CO 2  µόλις 86g/km, χωρίς καµία αµφιβολία είναι πρωταγωνιστής στην κατηγορία του.


Τώρα, το αγαπηµένο «µικρό» Smart, γίνεται µε τη δηµιουργία ειδικών εκδόσεων, πιο προσιτό από ποτέ καθώς µπορείτε να το αποκτήσετε από  €8.990.

Σε συνεργασία µε την ελληνική εταιρία εµφιάλωσης και διακίνησης του φυσικού µεταλλικού νερού «Βίκος», ΒΙΚΟΣ Α.Ε, η smart προχώρησε στη δηµιουργία ειδικών εκδόσεων µε βασικό όφελος για τον πελάτη τη µείωση της τιµής του οχήµατος.

Οι ειδικές εκδόσεις «φοράνε» τους βενζινοκινητήρες 45, 52, 62 kW (61, 71, 84hp) & τον πετρελαιοκινητήρα 40Kw/54hp, είναι διαθέσιµες σε όλες τις σχεδιαστικές γραµµές Smart (pure, passion, pulse) και µόνο για συγκεκριµένο αριθµό οχηµάτων.
Το νερό είναι απαραίτητο για τον οργανισµό, όσο και το Smart για την πόλη! Με τις ειδικές εκδόσεις Smart η µετακίνηση στην πόλη εκτός από εύκολη και άνετη γίνεται ακόµη πιο οικονοµική.