10 Ιανουαρίου 2013

Εύκολα η Α.Ε. Ηρακλείου νίκησε τα Σούρμενα

Άνετη ήταν η επικράτηση της Α.Ε. Ηρακλείου κόντρα στα Σούρμενα με την ομάδα των προαστίων μας να παίρνει τη νίκη με 2-0. Ο αγώνας έγινε λόγω τιμωρίας στο γήπεδο τον Βριλησσίων και οι Ηρακλειώτες ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους και παίρνοντας δίκαια πήραν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. 


Μπορεί στο 16΄ να στάθηκαν άτυχοι καθώς ο Σπυρόπουλος είδε την μπάλα μετά το σουτ που επιχείρησε να χτυπάει στο δοκάρι και να απομακρύνεται, ωστόσο δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το πρώτο μέρος ο Καφετζης ήταν ψύχραιμος καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ (1-0). Ο Γκροπάϊ στο 52΄ με δικό του γκολ «κλείδωσε» το παιχνίδι,  ενώ επτά λεπτά μετά ο Γεωργουδάκης είχε σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι των Σουρμένων, χάνοντας νέα ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Νέου Ηρακλείου. 

• Το Σάββατο στο άνοιγμα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος η ομάδα των προαστίων μας θα υποδεχθεί στην έδρα της το γήπεδο του Πράσινου Λόφου τον Α.Ο. Αγ. Ανάργυροι.                        
      
Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λ. Αλεξάκης) Φραγκουλόπουλος, Χριστοδούλου, Παπαδόπουλος, Σαζακλής, Λύκος, Λέκας, Γεωργουδάκης (81΄Στεφανόπουλος), Πετρίτσης, Γκροπάϊ, (72΄Λιόνας), Καφετζής (90΄Κολιοπάνος), Σπυρόπουλος
χτυπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.