12 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ Winter Cup


Για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο του δήμου Ηρακλείου Αττικής «Χαρά Καρυάμη» στην οδό Ζεφύρου το Πρωτάθλημα Ελλάδας Αγωνιστικού Χορού. 
Το πρωτάθλημα που διοργανώνει το Εθνικό Συμβούλιο Χορού Ελλάδας και η Ομοσπονδία Αθλητικού Χορού πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Μικροί και μεγάλοι χορευτές είτε από σχολές χορού είτε με ανεξάρτητες συμμετοχές διαγωνίστηκαν σε μια σειρά κατηγοριών προκειμένου να αναδειχθούν οι καλύτεροι.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος δήλωσε ότι είναι τιμή για το δήμο να φιλοξενεί μια τόσο ωραία διοργάνωση και πρότεινε ο δήμος Ηρακλείου Αττικής να φιλοξενήσει και την επόμενη, στη συνέχεια συνεχάρη τους συμμετέχοντες- αθλητές καθώς όπως τόνισε το σημαντικότερο μεταλλείο είναι η συμμετοχή. 


Ο πρόεδρος της ΕΣΧΕ – ΕΟΑΧ Δημήτριος Καραβάς (BDFI Greek Area Director) απένειμε στο δήμαρχο τιμητική πλακέτα και δήλωσε ότι είναι και δική του θέληση, η επόμενη διοργάνωση να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Αττικής. 


Την εκδήλωση εκτός από το δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας Δημήτρης Μπούκης και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πασχάλης Γονατάς. 


ιστοσελίδα του Εθνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδος (ΕΣΧΕ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού (ΕΟΑΧ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.