12 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Α.Σ. TAE KWON DO – «ΙΩΝΕΣ»


Το αθλητικό σωματείο «Ίωνες» με τις πολλές διακρίσεις στο Kick Boxing, την πυγμαχία  και το Tae Kwon Do, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Παντελή Βλασόπουλου και του τεχνικού διευθυντή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick-Boxing Μιχάλης Τριανταφύλλου.

Ο δήμαρχος συνεχάρη το σύλλογο για τη δράση του και την ενεργή συμμετοχή του στις διοργανώσεις του δήμου. Συνεχάρη τους αθλητές που συμμετέχουν και τόνισε πόσο σημαντική είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό, για όλους, μικρούς και μεγάλους αλλά ιδιαίτερα για τα παιδιά. 
Στην εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο για την συμπαράσταση του δήμου στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης και ειδικά για το σύλλογο των Ιώνων.  


Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητές του συλλόγου που συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες και διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε στα πανελλήνια πρωταθλήματα και αμέσως μετά την κοπή ακολούθησε παράσταση από το μάγο Silver και θέατρο σκιών ο Καραγκιόζης πυγμάχος. 
Ο αθλητικός σύλλογος Ίωνες λειτουργεί στο Ηράκλειο Αττικής τα τελευταία 13 χρόνια. Συμμετέχει σε όλα τα αθλήματα επίσημα και διασυλλογικά. Διεξάγει εξετάσεις με κύρος και αξιοπιστία, με αναγνώριση από τις αντίστοιχες πανελλήνιες και διεθνείς ομοσπονδίες ενώ παράλληλα παρέχει διακρίσεις και Bonus για τις σχολές ΑΕΙ. 

Βρείτε όλες τις πληροφορίες του συλλόγου στην επίσημη ιστοσελίδα τους www.iones-aspiotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.