23 Φεβρουαρίου 2013

Πως να εισάγετε τις επαφές σας απο το Facebook στο Google plus

Το Google+ μας επιτρέπει να εισάγουμε εύκολα επαφές από το Gmail, το Yahoo και το Hotmail, όχι όμως και από το Facebook το οποίο θέτει περιορισμούς.

 Με τις παρακάτω οδηγίες μπορείτε να παρακάμψετε έξυπνα τους περιορισμούς του Facebook και να εισάγετε τις Facebook επαφές σας στο Google+


Βήματα:

 
 
Συνδεθείτε στον στο Yahoo Mail σας. Αν δεν έχετε δημιουργήστε έναν νέο.
 
 
 
Πατήστε στο tab Contacts
 
 
 
Πατήστε το κουμπί Import Contacts
 
 
 
Επιλέξτε το εικονίδιο του Facebook
 
Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο το οποίο σας ρωτάει αν θέλετε να δώσετε δικαίωμα στο Yahoo να βλέπει τα περιεχόμενα του Facebook λογαριασμού σας. Πατήστε OK. Αν δεν είστε ήδη συνδεμένοι στο Facebook, θα σας ζητήσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας (όνομα χρήστη και κωδικό)

 
Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το Yahoo να ανακτήσει τα emails των επαφών σας στο Facebook

 
Συνδεθείτε στο Google+
 
Πηγαίνετε στο προφίλ σας
 
Πατήστε το κουμπί Κύκλοι (Circles) από το αριστερό toolbar
Στην σελίδα των Κύκλων σας εντοπίστε και πατήστε το κουμπί Εύρεση ατόμων (Find friends)

 
Έπειτα πατήστε το κουμπί Όλες οι προτάσεις που εμφανίζετε δίπλα από το κουμπί 'Εύρεση ατόμων' και από το μενού που θα αναδυθεί επιλέξτε την επιλογή Yahoo.

 
Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο το οποίο σας ρωτάει αν θέλετε να δώσετε δικαίωμα στο Google+ να βλέπει τα περιεχόμενα του Yahoo Mail λογαριασμού σας. Πατήστε Συμφωνώ (Agree). Αν δεν είστε ήδη συνδεμένοι στο Yahoo Mail, θα σας ζητήσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας (όνομα χρήστη και κωδικό)
 
Έπειτα το Google+ ανακτά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα τα στοιχεία των επαφών που έχετε στο Yahoo Mail και σας εμφανίzει αυτές τις επαφές στην οθόνη σας. Έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να σύρετε αυτές τις επαφές στους Κύκλους σας.

Συμβουλές

Αν οι επαφές έχουν λογαριασμό στο Google+ τότε θα μπορείτε να επισκέπτεστε το προφίλ τους, να δημοσιεύετε στον τοίχο τους, να μοιράζεστε video και links, να συζητάτε κτλ. Αν πάλι κάποιος από τις επαφές που έχετε προσθέσει στους Κύκλους σας με τον παραπάνω τρόπο δεν έχει λογαριασμό στο Google+, τότε θα τους σταλεί ένα email από το Google+ το οποίο θα τους ενημερώνει ότι τον προσθέσατε στις επαφές σας και θα τον προτείνει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο.
 
 
 
 wlearn.gr