20 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του δήμου. 


Στην τελετή της κοπής παρέστησαν ο δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος οι αντιδήμαρχοι Υποδομών και Ανάπτυξης Γιώρος Βλαντής, Οικονομικών Στέφανος Λεζγής, Περιβάλλοντος Γιάννης Κεσκινίδης, Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού Δημήτρης Μπούκης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολική Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Ηλίας Μπάρμπας, οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πασχάλης Γονατάς και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δέσποινα Ασμακλή. 


Ακόμη η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Βαρβάρα Τζιατζιά και η αντιπρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ Παρασκευή Κράλλη. Το παρόν έδωσε και η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαίρη Ζούνη, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηρακλειο Ανθρώπινη Πόλη» Νίκος Μπάμπαλος, η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Μαριάννα Ζούρου αλλά και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Καμπούρη. 


Πριν κόψει την πίτα ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην δύσκολη χρονιά για τα εργασιακά όπου η δημοτική αρχή βρέθηκε μαζί με τους εργαζόμενους να διεκδικούν την διατήρηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και δεσμεύτηκε ότι θα είναι και στο πλευρό των εργαζομένων του δήμου. Κλείνοντας με την ιδιότητα του ως πρώην συνδικαλιστής δήλωσε ότι διαπιστώνει μια έντονη αντιπαλότητα ανάμεσα στους εργαζόμενους του δήμου και ευχήθηκε να μπορέσουν να βελτιώσουν της μεταξύ τους σχέσεις και να παραμείνουν ενωμένοι προκειμένου να υπερασπίσουν τα κοινά τους συμφέροντα ώστε να αντιμετωπίσουν τις όποιες προκλήσεις παρουσιαστούν.