11 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Ολα τα πακέτα για φθηνές συνδιαλέξεις

Στο κυνήγι της... προσφοράς για χαμηλότερους λογαριασμούς έχουν αποδυθεί εδώ και αρκετό καιρό λόγω της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης οι συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, προσπαθώντας να εντοπίσουν τις οικονομικότερες λύσεις.

Προκειμένου να βοηθήσει τους συνδρομητές να επιλέξουν την πλέον συμφέρουσα λύση για τις δικές τους ανάγκες, το «Εθνος» συγκέντρωσε από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους τα πιο οικονομικά πακέτα και προγράμματα υπηρεσιών που διαθέτουν αυτή την περίοδο στην αγορά τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή τηλεφωνία και το Ιντερνετ και τα παρουσιάζει σε δύο ειδικά αφιερώματα.

Τα πιο οικονομικά προγράμματα συμβολαίου έχουν ως εξής:


COSMOTE
COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ: Το COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25, το πιο οικονομικό πακέτο της σειράς, το οποίο διατίθεται με έκπτωση παγίου για online αιτήσεις στα 18,75 από 25 ευρώ προσφέρει 1.500 λεπτά προς COSMOTE, 50 λεπτά προς άλλα κινητά και σταθερά, 100 ΜΒ δωρεάν για πλοήγηση στο Ιντερνετ, 1.500 SMS προς COSMOTE και 30 SMS προς άλλα κινητά.
Τα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ μπορούν να ενταχθούν σε οικογενειακό πακέτο και οι συνδρομητές να επωφεληθούν έκπτωσης έως 20 ευρώ τον μήνα για πάντα.
Επιπλέον εάν δεν χρειάζονται νέα συσκευή, μπορούν αντί για επιδότηση να κερδίσουν επιπλέον έκπτωση στο πάγιό τους κάθε μήνα από 6,25 ευρώ έως και 37,50 ευρώ ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξουν.
Επίσης η COSMOTE προσφέρει στους συνδρομητές συμβολαίου της τη δυνατότητα να ενημερώνονται αυτόματα στο 80% της δωρεάν χρήσης του προγράμματός τους.
COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: Οι συνδρομητές της COSMOTE που κάνουν το COSMOTE Καρτοκινητό τους COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο παίρνουν δώρο συνολικά 1.000 λεπτά ομιλίας προς άλλα δίκτυα, για να τα καταναλώσουν μέσα σε 18 μήνες.
Αρα αν κάνουν το καρτοκινητό τους COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο θα έχουν 1.500 λεπτά προς COSMOTE κάθε μήνα, σταθερό λογαριασμό κάθε μήνα και 1.000 λεπτά προς άλλα δίκτυα.

VODAFONE
Vodafone Unlimited 20: Είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των συνδρομητών που θέλουν να μιλούν και να γράφουν απεριόριστα με όλη τη Vodafone, καρτοκινητά, καρτοπρογράμματα αλλά και όλα τα συμβόλαια. Με 20 ευρώ μηνιαίο πάγιο προσφέρει 1.500 λεπτά ομιλίας και SMS προς όλη τη Vodafone, και επιπλέον 30 λεπτά ομιλίας και 30 SMS προς όλα τα άλλα δίκτυα αλλά και 60ΜΒ για Ιντερνετ στο κινητό.
Vodafone Προς Ολους 200: Με 25 ευρώ μηνιαίο πάγιο όλοι οι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα συνδρομητές απολαμβάνουν 200 λεπτά ομιλίας και 50ΜΒ για Ιντερνετ στο κινητό.
Vodafone Καρτοπρόγραμμα: Προσφέρει σταθερό λογαριασμό κάθε μήνα. Το Καρτοπρόγραμμα 17 προσφέρει 1.500 δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS προς όλη τη Vodafone, επιπλέον 51 λεπτά ομιλίας προς όλα τα υπόλοιπα δίκτυα, αλλά και 30ΜΒ για Ιντερνετ στο κινητό με 17 ευρώ μηνιαίο πάγιο.
Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές Vodafone λαμβάνουν αυτόματα ενημερωτικό SMS μόλις φτάνουν το 80% της χρήσης τους καθώς και την ημέρα που ανανεώνεται ο μηνιαίος χρόνος ομιλίας /SMS/MB του προγράμματός τους.

WIND
WIND to all 50: Το πακέτο με 35 ευρώ τον μήνα για ένα χρόνο με online αίτηση μέσω Internet προσφέρει 1.000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, 1 GB για Ιντερνετ μέσω κινητού και 100 SMS.
WIND Μ: Με 35 ευρώ τον μήνα το πρόγραμμα προσφέρει 1.500 λεπτά προς WIND, Q και σταθερά, 130 λεπτά προς τα υπόλοιπα εθνικά δίκτυα, 1.500 SMS προς WIND και Q, 75 SMS προς άλλα δίκτυα και 350ΜΒ Mobile Internet.
WIND Καρτοσύνδεση: Η online προσφορά της εταιρείας παρέχει έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο αντί επιδότησης στα 24 και 29 ευρώ από 28 και 35 ευρώ αντίστοιχα. Η Καρτοσύνδεση της Wind προσφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλεγεί λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, SMS προς όλα τα δίκτυα, Mobile Internet, επιπλέον ποσό για να καταναλωθεί σε όλα τα είδη χρήσης (εθνική, διεθνής & roaming), δωρεάν συσκευή ή έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, σταθερό μηνιαίο λογαριασμό, αυτόματη Ενημέρωση Υπολοίπου κατά την εξάντληση της δωρεάν ενσωματωμένης χρήσης καθώς και δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου, δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας, όπως στην Καρτοκινητή, δυνατότητα επέκτασης χρόνου ομιλίας κατά 5 ευρώ με δωρεάν SMS «5Ε» στο 1218.
ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ
Απαλλαγείτε από το μηνιαίο πάγιο των συμβολαίων
Ιδιαίτερα δημοφιλή κυρίως μεταξύ των νέων ανθρώπων, τα καρτοκινητά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια θεσμός για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το μηνιαίο πάγιο των συμβολαίων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των εταιρειών, τα πιο οικονομικά πακέτα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά ανά πάροχο είναι τα παρακάτω:

COSMOTE
COSMOKAPTA: Η τρέχουσα προσφορά για την Cosmocarta ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου και προσφέρει 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα με ανανέωση από 10 ευρώ.
WHAT'S UP: Στα μόνιμα πακέτα/υπηρεσίες περιλαμβάνονται:
CALL THEM ALL 600: 600 λεπτά προς όλους τους κατόχους What's Up με 5 ευρώ για 1 μήνα.
CALL THEM ALL PLUS: 600 λεπτά ομιλίας και 600 SMS προς όλους τους κατόχους What's Up με 7 ευρώ για 1 μήνα.
CALL THEM ALL X-Tension: 250 λεπτά προς όλους τους κατόχους What's Up για 7 ημέρες και, αν ο κάτοχος δεν έχει μονάδες, χρέωση 2,5 ευρώ στην επόμενη κάρτα.
CΑLL THEM ALL SUPERSHARE: Για να μοιράζεται ο κάτοχος χρέωση 60' από τον χρόνο ομιλίας του.
SMS THEM ALL 600 PLUS 120MB: 600 λεπτά προς όλο τον κόσμο του What's Up και 120MB Internet με 5 ευρώ για 1 μήνα.
Σύμφωνα με την Cosmote, παράλληλα ισχύουν οι εξής προσφορές:
Μέχρι 31 Μαρτίου: 300 λεπτά προς What's Up και 100΄ προς όλα τα δίκτυα με 5 ευρώ για 1 μήνα ή 400 λεπτά και 400 SMS προς What's Up και 100 λεπτά και 100 SMS προς όλα τα δίκτυα με 7 ευρώ για 1 μήνα.
Επίσης έως το τέλος Φεβρουαρίου διατίθενται 500ΜΒ για 1 μήνα με 5 ευρώ (και στη συνέχεια 200ΜΒ με 5 ευρώ).

VODAFONE
Το Vodafone Καρτοκινητό παρέχει bonus ανανέωσης, πακέτα και υπηρεσίες ανταμοιβής για ομιλία προς όλα τα δίκτυα.
Bonus All: Οι συνδρομητές έχουν δωρεάν 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά και σταθερά δίκτυα, με ανανέωση από 10 ευρώ και το ποσό της ανανέωσης μένει στην κάρτα για επιπλέον ομιλία, SMS και Internet.
Η κατηγορία Vodafone CU προσφέρει στους συνδρομητές της:
Το Just Surf Bonus με 500ΜΒ Internet από το κινητό, με κάθε ανανέωση 10 ευρώ, 1GB Internet από το κινητό, με κάθε ανανέωση 20 ευρώ και το ποσό της ανανέωσης μένει στην κάρτα για επιπλέον ομιλία, SMS και Internet.
Πακέτα για την CU παρέα αλλά και προς όλους που προσφέρουν 500 λεπτά προς όλους τους αριθμούς CU και 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα με 5 ευρώ, 500 λεπτά + 500 SMS προς όλους τους αριθμούς CU και 100 λεπτά + 100 SMS προς όλα τα δίκτυα και 60ΜΒ Ιnternet από το κινητό με 7 ευρώ.
Παράλληλα, η Vodafone διαθέτει αποκλειστικά οικονομικά πακέτα CU για φοιτητές, τα οποία προσφέρουν:
  • 600 λεπτά προς όλους τους αριθμούς CU, εντελώς δωρεάν και κάθε μήνα.
  • 500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 200ΜΒ Internet από το κινητό, με 5 ευρώ.
  • 600 λεπτά ομιλίας και 100 SMS προς όλους και 600ΜΒ Internet από το κινητό, με 7 ευρώ.
Επίσης, όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής έχουν τη δυνατότητα να είναι συνεχώς online από το κινητό τους, με δύο οικονομικά πακέτα mobile Internet, τα οποία είναι:
  • 120ΜΒ για Internet από το κινητό, με 3 ευρώ.
  • 500ΜΒ για internet από το κινητό, με 5 ευρώ.
WIND
WIND F2G: Το καρτοκινητό που προσφέρει στους κατόχους του 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα με κάρτα ανανέωσης των 10 ευρώ, ενώ τα 10 ευρώ μένουν στην κάρτα και μπορούν να αξιοποιηθούν συνδυάζοντας ένα από τα online πακέτα ομιλίας, SMS ή ΜΒ που διατίθενται μέσα από το www.f2g.gr και προσφέρουν επιπλέον bonus.


ΜΑΡΙΑ ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.