1 Φεβρουαρίου 2013

Ξέσπασμα του Στ. Γεωργόπουλου κατά πρώην συνεργατών του

Πυρά εις βάρος πρώην συνεργατών του εξαπέλυσε ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και επικεφαλής της παράταξης “Όραμα για το Ηράκλειο”, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2013.    

Ο κ. Γεωργόπουλος αποκάλυψε την ύπαρξη σχεδίου εις βάρος του με τη συμμετοχή  στελέχους της παράταξης: “Η αποδόμησή μου είχε αρχίσει πριν ακόμα γίνω Δήμαρχος. Υπήρχαν συναντήσεις τριών πολιτικών προσώπων- και ο ένας εξ αυτών άνηκε στην παράταξη μου- όπου συζητιόταν η καρατόμησή μου αλλά δεν τα βρήκαν στο ποιος θα ήταν ο αρχηγός”. 


Συνεχίζοντας αναφέρθηκε σε άλλο περιστατικό σε μια ταβέρνα όπου άλλος συνεργάτης του έλεγε “Δήμαρχε πάμε για άλλη τετραετία” και την επόμενη ημέρα παραιτήθηκε. Το πρόσωπο αυτό στην ταβέρνα αποδείχτηκε πως ήταν ο κ. Γιάννης Κεσκινίδης, όπως το δήλωσε δημοσίως ο ίδιος λίγο αργότερα.

Ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στο περιστατικό σημειώνοντας απαξιωτική αναφορά του Δημάρχου απέναντι στους εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΚΚΟΙΠΗΑ που τότε ήταν σε κινητοποιήσεις.“Υπήρχαν θέματα συμπεριφοράς και απαξίωσης που με οδήγησαν να φύγω” τόνισε σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει. 

O εκνευρισμός του κ. Γεωργόπουλου πάντως ήταν εμφανής καθώς ζήτησε από  τους πρώην συνεργάτες του να είναι παρόντες στην αίθουσα όταν τοποθετείται, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε ένα μικροεπεισόδιο με τον κ. Γιώργο Παπαδημητρίου, ο οποίος, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αποτελεί ουσιαστικό “ξένο σώμα” με την παράταξη “Όραμα για το Ηράκλειο”.


 http://www.xtypos.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.