3 Ιανουαρίου 2013

Φιλανθρωπικά τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο Αττικής

Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης με γκολ και τρίποντα
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με τα σωματεία μπάσκετ της πόλης Α.Σ.ΤΥΦΩΝ & Ο.Φ.Η.Η. το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Χριστουγέννων.  Οι αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΧΑΡΑ ΚΑΡΥΑΜΗ» στις 29 & 30 Δεκεμβρίου συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου που απόλαυσε πλούσιο αθλητικό θέαμα αλλά και συνέβαλε ενεργά στην επίτευξη του σκοπού του τουρνουά που ήταν η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου. 


Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνες μεταξύ των ομάδων του Προμηθέα Χαλανδρίου, του Ο.Φ.Η.Η., του Τυφώνα και του Α.Ο. Εκάλης και διαγωνισμό τριπόντων στον οποίο νικητής ανακηρύχτηκε ο αρχηγός της ομάδας του ΤΥΦΩΝΑ Στέλιος Λουίζος. Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές. 

O Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελής Βλασσόπουλος στην τοποθέτησή του λίγο πριν την απονομή ευχαρίστησε τα σωματεία του Α.Σ. του ΤΥΦΩΝΑ καθώς και του Ο.Φ.Η.Η. που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του Δήμου για τη διοργάνωση του τουρνουά αλλά και για την κοινωνική τους ευαισθησία, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης καθώς και όλους όσους στήριξαν με τη συμβολή τους το σκοπό του τουρνουά και συγκέντρωσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

 Όπως τόνισε ο Δήμαρχος: "Οι δομές του μαζικού αθλητισμού αποτελούν σημαντικό μέρος της παιδείας των νέων, ενισχύουν στην συνείδησή τους την αξία της συμμετοχής και της αλληλεγγύης αλλά και προωθούν την ομαδικότητα. Ειδικά για τα νέα παιδιά, η καλλιέργεια της ομαδικότητας αποτελεί πολύτιμο στοιχείο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, πόσο μάλλον όταν μέσα από τις ομαδικότητες προωθούνται σκοποί που συνδράμουν στην συνοχή της κοινωνίας".  
ΧΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.