3 Ιανουαρίου 2013

Μοιρασιά βαθμών


Ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0) είχαμε στην αναμέτρηση της Α.Ε. Ηρακλείου στα Μελίσσια κόντρα στην τοπική ομάδα. Οι Ηρακλειώτες  δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με ένα ποδοσφαιριστή λιγότερο καθώς στο 87΄ο Τσουκαλάς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. 


• Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των προαστίων μας θα υποδεχθεί τα Σούρμενα. 
Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λ. Αλεξάκης) Φραγκουλόπουλος, Χριστοδούλου, Παπαδόπουλος, Σαζακλής, Λύκος, Λέκας, Γκροπάϊ (87΄Κολιοπάνος), Μπαλαρής (46΄Γεωργουδάκης), Καφετζής, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης (60΄Πετρίτσης).

 ΕΠΣΑ    
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Η ομάδα των προαστίων μας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου έχοντας συνολικά ως τώρα 6 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρις ήττες με 18-10 τέρματα. Αξιοσημείωτο ότι τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας απ' ότι στο ‘’σπίτι της’’. Εντός έδρας έχει 3 νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα με 8-5 γκολ και μακριά από αυτό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με ενεργητικό 10-5 τερμάτων.

Αποτελεί δυνατό αντίπαλο για τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο αποσπώντας απέναντί τους θετικά αποτελέσματα. Το προηγούμενο καλοκαίρι δεν ήταν από τις ομάδες που ενισχύθηκαν σε μεγάλο βαθμό μεταγραφικά, ενώ προπονητής από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο παραμένει ο Λευτέρης Αλεξάκης. Μπορεί να τερματίσει ψηλότερα από τη θέση που κατέχει τώρα στην βαθμολογία αν οι ποδοσφαιριστές της προσέξουν στα υπόλοιπα παιχνίδια «τις λεπτομέρειες».  Στο Κύπελλο της ΕΠΣΑ οι Ηρακλειώτες στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν στον τρίτο γύρο βρήκαν μπροστά τους τη δυνατή Α.Ε. Κηφισιάς και αποκλείστηκαν χάνοντας με σκορ 0-2. 
ΧΤΥΠΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.