14 Ιανουαρίου 2013

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΥΓΗΣ


Την βασιλόπιτα του 2013 έκοψαν το πρωί της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου τα μέλη του ΚΑΠΗ Αυγής. Στον κατάμεστο χώρο του ΚΑΠΗ και σε ευχάριστο κλίμα τελέστηκε ο αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας παρουσία του Δήμαρχου Ηρακλείου Αττικής Παντελή Βλασσόπουλου. 
 
Ο δήμαρχος εξήρε το έργο των εργαζομένων του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Και Κοινωνικής Μέριμνας στου οποίου το πλαίσιο λειτουργίας περιλαμβάνεται η δράση των  ΚΑΠΗ. 

Κόβοντας το κομμάτι της βασιλόπιτας ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής εξέφρασε την ευχή του για μια καλύτερη χρονιά. Όπως τόνισε ήδη με τα πρώτα οικονομικά στοιχεία που έχει στη διάθεση του και τις δομές που έχει αναπτύξει ο δήμος τους τελευταίους μήνες, θα συμβάλλουν στην ουσιαστικότερη  λειτουργία των υπηρεσιών με άμεσα αποτελέσματα για τον δήμο και τους δημότες. 


Ο πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Ηλίας Μπάρμπας προανήγγειλε την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου αλλά και την ένταξη περισσότερων ειδικοτήτων γιατρών στους οποίους θα έχουν πρόσβαση τα μέλη των ΚΑΠΗ. 

Το πρόγραμμα του Ιανουαρίου του ΚΑΠΗ ΑΥΓΗΣ είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του δήμου
 
 
 


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.