14 Ιανουαρίου 2013

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΡΗΤΩΝ «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ»


Το πρωί της Κυριακής 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία του Συνδέσμου Κρητών Ηρακλείου Αττικής «Η Μεγαλόνησος Κρήτη», Σωτήρη Πέτρουλα 36. Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Χαρίλαος Περπιράκης αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου. 
 
Ιδιαίτερα ενοχλημένος σχολίασε το φορολογικό νομοσχέδιο τονίζοντας την ανάγκη για αλληλεγγύη ενώ έκλεισε ευχαριστώντας τη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και το δήμαρχο που έχει σταθεί αρωγός στις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος υπογράμμισε την προτροπή του προέδρου, ότι κανένας δεν θα πρέπει να είναι μόνος του στην κρίση και απαρίθμησε τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στο δήμο προς εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού. 
 
Μάλιστα όπως ανακοίνωσε για πρώτη φορά στα μέλη του συνδέσμου που παρευρίσκονταν, εκτός από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Φροντιστήριο, στον επόμενο μήνα αναμένεται ο Δήμος Ηρακλείου να είναι ο τρίτος δήμος στην Αττική που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα Κοινωνική Κουζίνα όπου οι δημότες θα μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά πλήρες γεύμα με χαμηλό κόστος. Το κομμάτι της βασιλόπιτας αφιέρωσε, εμφανώς συγκινημένος, στην πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Άννα Μαραγκουδάκη που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.


Τα τμήματα του Συνδέσμου Κρητών Ηρακλείου Αττικής «Η Μεγαλόνησος Κρήτη» περιλαμβάνουν τμήμα χορού παίδων, κάθε Κυριακή 10.00 με 13.00, τμήμα χορού ενηλίκων κάθε Παρασκευή 18.00 με 22.00 και τμήμα εκμάθησης μουσικών οργάνων κάθε Σάββατο 16.30 με 18.30 με χαμηλό χρηματικό αντίτιμο. Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 6977 780 200.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.