22 Ιανουαρίου 2013

Θέσεις Εργασίας 22-1-2013

Επικοινωνιολόγοι στον Ο.Κ.Α.Ν.Α.

Ο ΟΚΑΝΑ επαναπροκρύσσει τις προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με Α.Π. 694/5.11.2012, 691/5.11.2012, 690/5.11.12, 693/5.11.2012 για την επιλογή εξωτερικών συνεργατών (επικοινωνιολόγοι ΠΕ ή ΤΕ με εξειδίκευση στην επικοινωνία θεμάτων υγείας και τοξικοεξάρτησης) για την υποστήριξη των Πράξεων ΕΣΠΑ:

  • «Πιλοτικά Προγράμματα εναλλακτικά της φυλάκισης για παραβάτες χρήστες παράνομων ουσιών»
  • «Αγωγή και Προαγωγή της υγείας των χρηστών εξαρτησιογόνων ουσιών»
  • «Πιλοτικά Προγράμματα υποκατάστασης στις φυλακές»
  • «Προγράμματα στην Κοινότητα και στον Δρόμο»
Αναλυτικά η προκήρυξη


Συνεργάτες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Προσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη θέσεων επιστημονικών συνεργατών με ειδίκευση στην φιλοσοφία πλατωνική, αρχαιολογία, φιλολογική επιμέλεια, εφαρμοσμένη μουσειολογία αλλά και τεχνικών συνεργατών – γραφιστών για απασχόληση στην διεκπεραίωση των δράσεων του έργου: «ακαδημία Πλάτωνος – οι δρόμοι της γνώσης», που υλοποιεί το ΙΜΕ, σε συνεργασία με το εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την στέγη γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος Ωνάση και το ίδρυμα νεολαίας και δια βίου μάθησης
Αναλυτικά η προκήρυξη


Υπεύθυνος Πιστοποίησης ΕΦΕΤ από Αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ MARKET IN ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν εργοδηγό για τπν τεχνική υπηρεσία και έναν υπεύθυνο πιστοποίησης ΕΦΕΤ.
Οι ιδανικοί υποψήφιοι για το πρώτο πόστο θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, εμπειρία σε κτιριακές εγκαταστάσεις (καταστήματα), διοικητικές ικανότητες, προσανατολισμό στην επίτευξη αποτελεσμάτων, υπευθυνότητα και ομαδικό πνεύμα. Αντίστοιχα για τη δεύτερη θέση βασικά προσόντα είναι το πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή πανεπιστημίου εξωτερικού με ειδικότητα την Ποιότητα Τροφίμων, η επαγγελματική προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση ευθύνης στο χώρο των τροφίμων, το άριστο επίπεδο αγγλικών και Η/Υ, οι οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες.
Η εταιρία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, διαρκή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο φαξ:210 6041918.


Προσωπικό στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, στο πλαίσιο της υλοποίησης του 'Εργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΞΙ (6) ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 0 ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ» με κωδικό MIS372074 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», Άξονας Προτεραιότητας «Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα της Ψυχικής Υγείας. Ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού», του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκηρύσσει τις ακόλουθες θέσεις εργασίας:
Περισσότερες Πληροφορίες εδώ


Απόφοιτοι Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών Επιστημών στην ΠΕΤΑ Α.Ε. στην Αθήνα

Π.Ε.Τ.Α.Α.Ε.-«ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ - ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
Tax. Δ/νση: Ηπείρου 11 - Αθήνα 104 33
Τηλέφωνο: 213 215 5600
Fax: 2132455624
e-mail: peta@info-peta.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
για την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος στο πλαίσιο της πράξης «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής  των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο» στους άξονες Προτεραιότητας 07,08 & 09 του Ε.Π. «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-2013».

Η ΠΕΤΑ Α.Ε. - ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ -ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ- ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση του υποέργου 1. «Οριζόντιες Δράσεις Υποστήριξης για την ενίσχυση της συμμετοχής ίων γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης», στο πλαίσιο της πράξης «Ενθάρρυνση και Υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο» στους άξονες προτεραιότητας 07,08 και 09, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-2013», και συγκεκριμένα του
εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΚΩΔΙΚΟΣ
ΘΕΣΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΔΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΣΥΜΒΑΣΗΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ
ATOMΩN
101
ΠΕΤΑΑ.Ε
Αθήνα Ηπείρου
11
ΠΕ Ανθρωπιστικών
ή Κοινωνικών
Επιστημών
Ένα(1) έτος
με δυνατότητα
παράτασης μέχρι τη λήξη του προγράμματος
 
4

ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ (ΤΥΠΙΚΑ & ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ) ΠΡΟΣΟΝΤΑ
101
1)Πτυχίο ή δίπλωμα Ανθρωπιστικών ή Κοινωνικών Επιστημών ή το ομώνυμο πτυχίο
ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ των Προγραμμάτων
Σπουδών Eπιλογής (ΠΣΕ.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος
σπουδών της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
2)Εξειδικευμένη εμπειρία σε θέματα ισότητας των Φύλων τουλάχιστον εvόs(1) έτους.
3)Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενο:i) επεξεργασίας κειμένων, ii) υπολογιστικών φύλλων και iiiυπηρεσιών διαδικτύου
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είχε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη οπό δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΠΕΤΑ Α.Ε., Ηπείρου 11, Τ.Κ. 10433- Αθήνα, (3ος όροφος) (τηλ. επικοινωνίας: 2132155600 Μ. Τελεβάντου).
Στην περίπτωση αποστολής ίων αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αθηναίων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα ίων αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) οτο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr ) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή:
Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικού (ΣΟΧ)· γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr). απ' όπου μέσω ιης διαδρομής: Σύνδεσμοι -> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές -> ΑΣΕΠ θο οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα ίου δικτυακού τόπου ίου ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω ms διαδρομής: Έντυπο αιτήσεων 4 Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικού (ΣΟΧ).


Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής στον Οργαν. Πολιτισμού - Αθλητ. & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΠΔΔ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Tαχ. Δ/vση: Ακαδημίας 50
Tαχ. Κώδικας: 10679 Αθήνα
Πληροφορίες: Καρατζάς Δημήτριος
Τηλέφωνο: 210-9211319

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Πρόσληψης προσωπικού για την υλοποίηση του προγράμματος Μαζικού Αθλητισμού για την περίοδο 2012-2013.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ βάσει της αριθμ 6/2013 ΠΔ.Σ. του Ο.ΠΑΝ.ΔΑ με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου με ωριαία αντιμισθία, προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, τα οποία γίνονται με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έως και τις 14/6/2013 και με συνολικό αριθμό προσληφθέντων σαράντα ένα (41) γυμναστών -στριών με τις παρακάτω ειδικότητες:

α) Δώδεκα (12) γυμναστές -στριες με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της Γ.ΓΑ., που να γνωρίζουν υποχρεωτικά ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates, yoga (και όχι μεμονωμένα κάποιο από αυτά).
β) Τρία (3) άτομα με ειδικότητα Παραδοσιακούς Χορούς
γ) Έξι (6) άτομα με ειδικότητα Κολύμβηση
δ) Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Στίβο
ε) Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Ενόργανη Γυμναστική
στ) Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική
ζ) Τέσσερα (4) άτομα με ειδικότητα καλαθοσφαίριση
η) Δύο (2) άτομα με ειδικότητα Πετοσφαίριση
θ) Τρία (3) άτομα με ειδικότητα Ποδόσφαιρο
ι) Δύο (2) άτομα με ειδικότητα Αντισφαίριση
ια) Έξι (6) άτομα με ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή

Ειδικά Τυπικά Προσόντα:
Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με την ανάλογη ειδικότητα, όπου ζητείται.
Η μοριοδότηση από το Οργανωτικό πλαίσιο Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης 94842/24-08-2011 (ΦΕΚ τεύχος Β' Αρ. Φύλλου 1945/31-08-2011)
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 Υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση)
Ο αριθμός προσληφθέντων είναι σύμφωνος με τις εγκρίσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & Νεολαίας
Χρονική διάρκεια μέχρι 14-06-2013 (εγκρίσεις Γενικών & Ειδικών Προγραμμάτων μεγάλης διάρκειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σύμφωνα με τα υπ' Αριθμ Πρωτ Γ ΓΑ 27758 & 27757/28-11-2012 αντίστοιχα έγγραφα).

Σημείωση:
Όσον αφορά τις ειδικότητες: 8 θέσεις, τρία (3) άτομα από τους δώδεκα (12) προαναφερόμενους με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της ΓΓΑ. που να γνωρίζουν υποχρεωτικά ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates, yoga, δύο (2) άτομα με ειδικότητα Πετοσφαίριση, δύο (2) άτομα με ειδικότητα Αντισφαίριση και ένα (1) άτομα από τους έξι (6) προαναφερόμενους με ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή, δεν θα προσμετρηθεί η προϋπηρεσία στα Π ΑΓ.Ο. βάσει του άρθρου 10, παρ. 10 5, του ΦΕΚ τεύχος Β' Αρ. Φύλλου 1945/31 -08-2011

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:
  • Αίτηση με έντυπο κριτηρίων επιλογής
  • Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα, η Επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων ή απόκτηση άλλου πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κλπ
  • Δήλωση του ν 1599/86 ότι είναι άνεργος/η και ότι τα στοιχεία στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή.
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
    -Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άντρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητάς του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα
    -Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
    -Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι γνωρίζει και μπορεί να διδάξει το σύνολο των αντικειμένων ορθοσωμική, βάρη, aerobic Pilates,Yoga (και όχι μεμονωμένα κάποιο από αυτά και αφορά όσους θα επιλεγούν να εργαστούν στη συγκεκριμένη εξειδίκευση).

ΕΠΙΛΟΓΗ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από επιτροπή επιλογής προσωπικού του Ο.ΠΑΝ.ΔΑ Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Ο ΠΑΝ.ΔΑ (Ακαδημίας 50). Κατά των ανωτέρω αποτελεσμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών στα γραφεία του Οργανισμού, από την επόμενη της ημέρας ανάρτησης των αποτελεσμάτων.
Από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των προσωρινών πινάκων κατάταξης, οι επιλεχθέντες που προκύπτουν από τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργασίμων ημερών τα παρακάτω δικαιολογητικά:
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου, διδακτορικού τίτλου ή ισοτίμου τίτλου της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της πράξης αναγνώρισης
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητάς τους
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις ΙΚΑ ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κλπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση εργασίας.
  • Δικαιολογητικά, πρωτότυπα ή θεωρημένα για το γνήσιό τους που να αποδεικνύουν όσα  αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία απετέλεσαν κριτήριο επιλογής.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Δ/νση:Ακαδημίας 50 - Αθήνα, γραφείο Πρωτοκόλλου, τηλ 210 3635069), κατά τις ώρες 08.30 έως 14.00, από τη Δευτέρα 21/01/2013 και για δέκα (10) ημέρες έως την Παρασκευή 01/02/2013.
Η παρούσα δημοσιεύεται σε δύο (2) εφημερίδες της Αθήνας, στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Ο.ΠΑΝ.Δ.Α και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων


ΔΑΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.