7 Δεκεμβρίου 2012

≪Internet για την Τρίτη Ηλικία≫

Εκδηλώσεις ενόψει του εορτασμού της παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού και του Ευρωπαϊκού Έτους Ενεργού Γήρανσης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών 2012, συνδιοργανώνουν στις 19 Δεκεμβρίου 2012, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και το Εθελοντικό Δίκτυο Κέρκυρας με την αρωγή της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων ΕΚΤ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.


Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου (17:00- 20:00) θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο με θέμα ≪Internet για την Τρίτη Ηλικία≫ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (Ισόγειο πρώην Νομαρχίας) με τη συνεργασία του Τμήματος και του Συλλόγου Φοιτητών Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου. Το εργαστήρι περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες για την πλοήγηση στο διαδίκτυο, την ηλεκτρονική αλληλογραφία και διαδικτυακά προγράμματα επικοινωνίας (π.χ. Skype) σε ομάδα τουλάχιστον 24 ατόμων (Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής 2661045747 & 2661034066).

Με την ευκαιρία αυτή ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Χρήστος-Ηρακλής Σκούρτης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στην πρωτοποριακή δράση, η οποία προάγει την γνώση και επιμόρφωση αλλά και την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών ηλικιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.