17 Δεκεμβρίου 2012

Οι «Ίωνες» έκαναν περήφανο το Ηράκλειο Αττικής

Διέπρεψε το σωματείο “Οι Ίωνες”, που εδρεύει στο Ηράκλειο Αττικής, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick - Boxing το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου στη Λάρισα. Η σχολή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση καθώς αγωνίστηκαν 17 αθλητές της σχολής, από παίδες έως και άντρες, οι οποίοι κατέκτησαν 16 πανελλήνια μετάλλια.

Οι Ίωνες συμμετείχαν με την αγωνιστική ομάδα τους που προπονείται υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Ηλία Ασπιώτη στην καινούργια υπερσύγχρονη αίθουσα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την αγωνιστική ομάδα και δείχνει πλέον αδιαμφισβήτητα ότι βαδίζει σε καθαρά επαγγελματικά επίπεδα όσον αφορά τον προγραμματισμό και την εκπαίδευση των αθλητών.


«Είμαι περήφανος για τους μαθητές μου. Κατόρθωσαν στους αγώνες και έβγαλαν όλα αυτά που σκληρά εκπαιδευόμενοι μάθανε όλη τη χρονιά, οι κόποι όλων έπιασαν τόπο και η προσπάθειά τους ανταμείφθηκε» δήλωσε ο Ηλίας Ασπιώτης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι νέες αυτές επιτυχίες έρχονται μετά από την κλήση στην Εθνική Ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τριών αθλητών του συλλόγου,   του Γεώργιου Σακκούλη, Γεώργιου Ασπιώτης και Νίκου Κουρμούση και τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα ανδρών του Βασίλη Μέγα στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι όπου κατέλαβε την 5η θέση.

Αναλυτικά, ο πίνακας των μεταλλίων του ηρακλειώτικου συλλόγου

Χρυσά μετάλλια:

1.Νίκος Κουρμούσης – παμπαίδες 36 –50
2.Γιώργος Νασιόπουλος – παμπαίδες 36
3.Βασίλης Μέγας – 89 Ανδρών
4.Ανδρέας Στεφάνου – 69 παίδων
5.Ηλίας Μπιτσικώκος- παμπαίδες
6.Λάμπρος Σαλίβερος- παμπαίδες

Αργυρά μετάλλια:

1.Γιάννης Μανδηλαράς – 79 ανδρών
2.Ευαγγελία Ασπιώτη – 54 Νεανίδων
3.Χρήστος Πετρόπουλος +94 εφήβων
4.Γιώργος Σακκούλης –57 παίδων
5.Μάριος Κόρδας –74 εφήβων
6.Νίκος Κούβακας –74 ανδρών

Χάλκινα μετάλλια:

1.Γιώργος Ασπιώτης –50 παμπαίδες
2.Παναγιώτης Παπανικολάου –50 παμπαίδες
3.Κώστας Μαντάς - -63 εφήβων
4.Πέτρος Λαδάς – 63 παίδων

ΧΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.