7 Δεκεμβρίου 2012

Διάλλειμα στην κρίση-Ατζέντα Εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια

Λίγες εβδομάδες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιας σύλλογοι και φορείς της περιοχής των βορείων προαστίων διοργανώνουν πλήθος εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και καλούν τους πολίτες να δώσουν το παρών σε αυτέςαφήνοντας για λόγο σκοτούρες και προβλήματα στην άκρη.


Σάββατο 8 ΔεκεμβρίουΙωνικός Σύνδεσμος: Η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Ιλίου παρουσιάζει «Το μάθημα», του Ε. Ιονέσκο, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων “Στράτος Μελεμενής” (. Λ. Ηρακλείου και Τσουρουκτσόγλου, Νέα Ιωνίας). Το Θέατρο του Παραλόγου για τα... παράλογα της ζωής μας.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου
Όμιλος Αράκλι: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα «για τα δικαιώματα Παιδιού» ο Όμιλος διοργανώνει εκδήλωση για τους γονείς και τα παιδιά των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων στις 10 π.μ.  στην Κεντρική Πλατεία του Ηρακλείου Αττικής. Η εκδήλωση θα  περιλαμβάνει παράσταση  κλόουν Face-painting  και κέρασμα με λιχουδιές.
• Σύλλογος Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής « Ο Μέγας Αλέξανδρος»: Στις 11.00 π.μ. στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου ( Νεότητος 2 & Κουντουριώτου, υπόγειο), πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του συλλόγου με αντικείμενα τον απολογισμό πεπραγμένων και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
• Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου Αττικής: Ο σύλλογος διοργανώνει εκδήλωση στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου (Κουντουριώτου και Νεότητος) με θέμα “Τα βότανα, θεραπευτικές δυνάμεις της φύσης”. Η παρουσίαση θα γίνει από τον γιατρό Γιάννη Καραβιτάκη.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου
Δήμος Νέας Ιωνίας: Ο Δήμος τιμάει τον δημοσιογράφο και λογοτέχνη Γιάννη Κορίδη στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Σταθμός ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας). Θα μιλήσουν η  Λογοτέχνης-Κριτικός, Φαίδρα Ζαμπαθά-Παγουλάτου και ο Δημοσιογράφος-Λογοτέχνης, Γιάννης Πλαχούρης. Ποιήματα θ’ απαγγείλει η ηθοποιός Γωγώ Ατζολετάκη.
Δήμος Ηρακλείου Αττικής:  Eκδήλωση αφιέρωμα στα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή με τον τίτλο “Η Σμύρνη Μάνα Καίγεται” διοργανώνει ο Δήμος τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 18.30, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου και Νεότητος).  Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολη του ντοκιμαντέρ “Ανταλλαγή πληθυσμών” του Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ) και συναυλία-αφιέρωμα με την χορωδία του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών (ΟΣΕ).

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου
Ιωνικός Σύνδεσμος: Το αφιέρωμα στο ρεμπέτικο συνεχίζεται με την τρίτη εκδήλωση του κύκλου που έχει σαν θέμα “Σμύρνη 1910” και είναι προγραμματισμένη για τις 8 μ.μ. στην έδρα του συλλόγου (Λ. Ηρακλείου και Τσουρκτσόγλου, Νέα Ιωνία). Μια βραδιά στο πάλκο με την 11χρονη Αγγέλα Παπάζογλου.
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Τα εγκαίνια του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «ΠΝΟΗ» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που λειτουργεί σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Φορέα  ΕΔΡΑ είναι προγραμματισμένα για τις 6 μ.μ. στην έδρα του Κέντρου (Σαλαμίνος 11, Ηράκλειο Αττικής).

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου
Δήμος Κηφισιάς: Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου “Δημήτριος Βικέλας” διοργανώνει μαζική συμμετοχή παρακολούθησης της παράστασης “Το κοροϊδάκι της Δεσποινίδος” στο θέατρο  «ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ» (πρώην Ριάλτο- Κυψέλης 54, Αθήνα). Η ώρα αναχώρησης έχει οριστεί για τις 5.30 μ.μ.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου
Κέντρο Πρόληψης “ΠΡΟΝΟΗ”: Στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δημαρχείου Κηφισιάς, (Διονύσου & Μυρσίνης 2), θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. ομιλία με θέμα: «H Αγάπη!!»,  από την Πρόεδρο του Κέντρου , κα Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη. 
ΧΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.