6 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ε. Ηρακλείου - Χαραυγιακός: 1-1


Ισόπαλη με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση της Α.Ε. Ηρακλείου με τον Χαραυγιακό σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψαν το πάθος και η ένταση με τους οπαδούς των Ηρακλειωτών στο τέλος του αγώνα να απαντούν στις προκλήσεις ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων με άσχημο τρόπο και τους παράγοντες της ομάδας να τρέχουν για να τους αποτρέψουν. 


Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο αλλά η ομάδα των προαστίων μας ήταν που στο 31΄πήρε το προβάδισμα ύστερα από όμορφη ενέργεια του Γεωργουδάκη, πάσα στον Κωνσταντινίδη και εκείνος με νέο γύρισμα «βρήκε» τον Γκροπάϊ που έκανε το 1-0.  Τρία λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές του Χαραυγιακού κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζανέτου και ασθενή απόκρουση των αμυντικών ο Νικολά πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

• Το Σάββατο  για την 12η αγωνιστική η Α.Ε Ηρακλείου θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λ. Αλεξάκης) Φραγκουλόπουλος, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Λυκος, Σαζακλής, Λύκος, Λέκκας (80’ Δαυϊδ), Γεωργουδάκης, Πετρίτσης ,Γκροπάϊ (75΄Μπαλαρής), Καφετζής, Χριστοδούλου (30΄λ. τρ. Σπυρόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.