22 Νοεμβρίου 2012

Άδικη ήττα για την Α.Ε. Ηρακλείου

Ατυχή και άστοχη φάνηκε στον εκτός έδρας αγώνα στους Αγ. Αναργύρους με την τοπική Ελπίδα η Α.Ε. Ηρακλείου που έχασε με 1-0. Η διαφορά εικόνας του αγώνα με το τελικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των προαστίων μας έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να σκοράρουν με τους γηπεδούχους να στέκονται τυχεροί, αφού πήραν μία ανέλπιστη νίκη.


Ο Καφετζής στο 22΄έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Γεωργουδάκη στο 34΄ να σουτάρει με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων κα να απομακρύνεται. Στο 67΄ ήταν ο Κατσούλης που δεν μπόρεσε να σκοράρει και λίγο μετά και πιο ειδικά στο 79΄ σε διεκδίκηση μέσα την περιοχή των Ηρακλειωτών από τον Κουτσουρούπα  της Ελπίδας και τον τερματοφύλακα Φραγκουλόπουλο ο διαιτητής έδειξε πέναλτι ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Α.Ε Ηρακλείου. Εκτελεστής ήταν ο Παπαπέτρου που ήταν ψύχραιμος και έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

• Το Σάββατο οι Ηρακλειώτες έχουν εκ νέου εκτός έδρας αποστολή αυτή τη φορά στου Ζωγράφου αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Αστέρα.    

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λ. Αλεξάκης) Φραγκουλόπουλος. Κωνσταντινίδης (65΄Κατσούλης), Παπαδόπουλος. Λύκος, Σαζακλής, Λέκκας (88΄Δαυϊδ), Χριστοδούλου, Πετρίτσης, Γκροπάϊ (46΄Σπυρόπουλος), Καφετζής, Γεωργουδάκης. 


ΧΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.