11 Ιουνίου 2014

«Athens 2014- 2ο Διεθνές συνέδριο για την Αειφόρο Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων»

Η αειφόρος διαχείριση στερεών αποβλήτων, είναι το θέμα του τριήμερου  διεθνούς συνεδρίου,  το οποίο  διοργανώνει  από αύριο Πέμπτη 12, έως και το Σάββατο 14 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, σε συνεργασία με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, το Δήμο Αθηναίων, το Δήμο Κηφισιάς, την ΕΠΤΑ ΑΕ και το European Compost Network.


Το «ATHENS 2014-2ο Διεθνές Συνέδριο για την Αειφόρο Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων», στο οποίο θα παραστούν αξιόλογοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό,   τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας.

Στις 12 Ιουνίου υπάρχει ειδική συνεδρία στα ελληνικά (SESSION I) για τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναφορικά με τη διαχείριση των βιαποβλήτων.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.athens2014.biowaste.gr/index.php/conference/register. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους το δηλώσουν κατά την εγγραφή τους στον παραπάνω σύνδεσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες:www.athens2014.biowaste.grwww.biowaste.gr & www.facebook.com/athensbiowaste.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.