1 Απριλίου 2014

Εκλογική διακήρυξη Όραμα για το Ηράκλειο - Σταύρος Γεωργόπουλος

Δικαιούμαστε να έχουμε όραμα για τον τόπο μας.
Το Ηράκλειο είναι ο τόπος μας. Οι δεσμοί με τον τόπο μας είναι ακατάλυτοι, δημιουργικοί, ουσιαστικοί. Γι΄ αυτό, έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα να έχουμε όραμα και να εργαζόμαστε, για να το κάνουμε πράξη!

Η πόλη μας και οι πολίτες μας δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον. 

Είναι το μέλλον των παιδιών, των νέων, των γυναικών, το μέλλον των γενιών που θα έλθουν, για καλύτερη ζωή, καλύτερη τύχη. Αυτό το μέλλον θα καθοριστεί από την επιλογή σας, στις 18 Μαΐου.
Εθελοντική η προσφορά μας για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης.

Με μόνη κινητήρια δύναμη την αγάπη και την εθελοντική μας διάθεση για προσφορά στον τόπο μας, οι συνεργάτες μου και εγώ αποφασίσαμε να είμαστε παρόντες στην εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου.

Η καθημερινότητα να γίνει δράση.
Ανοίγουμε ένα παράθυρο στο μέλλον, ώστε να μετατραπεί το καθημερινό παράπονο σε συνειδητή συμμετοχή και δράση, για ένα σύγχρονο, βιώσιμο και ελκυστικό μοντέλο ανάπτυξης, με προοπτικές για τους πολίτες και την πόλη μας.

Πρόσκληση σε όσους νοιάζονται για το ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
Απευθύνω ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο ή όπου αλλού νομίζουν, σε όσους αγαπούν και νοιάζονται για την πόλη μας. Τους καλώ σε ένα ειλικρινή και με ίσους όρους διάλογο, ώστε να καταγράψουμε και να αναδείξουμε τα προβλήματα, να ιεραρχήσουμε στόχους και προτεραιότητες, να αποσαφηνίσουμε πολιτικές, να μην αφήσουμε «γκρίζες ζώνες», πρόσφορες σε ιδιοτελή συμφέροντα και υπόγειες διαδρομές.

Να γίνουμε πολλοί, για να προσφέρουμε περισσότερα στο κοινωνικό σύνολο.
Πρέπει να πάψουμε να είμαστε λίγοι, οι ασχολούμενοι με τα κοινά και να γίνουμε περισσότεροι, για μεγαλύτερη προσφορά. Με αυτό το στόχο, είναι αναγκαίο να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε έργα υποδομής, έργα για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη, για το περιβάλλον, για την καθαριότητα, για την ανεργία, για τα σχολεία, για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική μέριμνα και προστασία.

Να ξεχάσουμε τον μαρασμό και την οπισθοδρόμηση.
Πρέπει να ξεχάσουμε τα χρόνια της απώλειας, του μαρασμού και της οπισθοδρόμησης, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αλλάξουμε σελίδα, σχετικά με την απερχόμενη στατική Δημοτική Αρχή, αλλά και από εκείνους, που χθες έριξαν το πλοίο στα βράχια και σήμερα εμφανίζονται ως ναυαγοσώστες!

Σ΄ αυτούς, που «πυρπόλησαν» το Ηράκλειο και σήμερα εμφανίζονται ως πυροσβέστες. Δεν πρέπει να απομονωθούμε από έναν κόσμο, που ραγδαία αλλάζει, πρέπει να συμβαδίσουμε με την εξέλιξη!
Μετά τις εκλογές, η κατάσταση θα αλλάξει.

Η 18η Μαΐου είναι μια μέρα, που θα διαρκέσει 5 χρόνια. Την ημέρα αυτή ξαναπαίρνουμε τις τύχες του Δήμου στα χέρια μας! Ενώνουμε τις αγκαλιές και τις δυνάμεις μας, συνθέτουμε ιδέες και προτάσεις, υπερβαίνουμε τείχη και διαχωριστικές γραμμές. Ξαναφέρνουμε την ελπίδα και το χαμόγελο. Πραγματικά, χάθηκαν ευκαιρίες που δεν ξαναγυρίζουν, αυτό όμως θα τελειώσει! Θα προχωρήσουμε μπροστά από τις 18 Μαΐου, με την ορθή δική σας επιλογή!
Θα πρυτανεύσει η αξιοκρατία και άλλες αξίες.

Μπορώ να ΕΓΓΥΗΘΩ, με τις γνώσεις και τις δυνατότητες που έχω, σύγχρονη αυτοδιοίκηση στο Δήμο μας, η οποία αντιλαμβάνεται τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, θα εμπεδώνει δε στις λειτουργίες της, την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΘΟΣ, τη ΣΥΝΕΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, τη ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ!

Ανοιχτοί ορίζοντες, ανοιχτά μυαλά, αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.
Οραματίζομαι το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, ενεργοποιώντας τις κρυμμένες δυνάμεις της πόλης μας και τα μυαλά εκείνα, που μπορούν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!
Ζητώ την υποστήριξη και την ψήφο σου.

Το έργο μου κατά τη δημοτική περίοδο 2007 – 2010 και η πολιτεία, η δική μου και της οικογενείας μου, είναι σε όλους γνωστά γι΄ αυτό, μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια.

Η πολιτική διαδρομή μου είναι, επίσης, γνωστή. Ως Έπαρχος Θήρας, Νάξου, Κυθήρων, ως Καθηγητής και Γενικός Γραμματέας του Εκπαιδευτικού Προσωπικού των ΚΑΤΕΕ (Τ.Ε.Ι.), ως αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος, ως Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πειραιώς, ως Πρόεδρος του Υπερνομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών – Πειραιώς, ως Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου «ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ», ως Αντιπρόεδρος του Ελληνορουμανικού Επιμελητηρίου, ως Αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ, με πολλές τιμητικές διακρίσεις ουδέποτε προκάλεσα, ουδέποτε διέπραξα παράνομη πράξη και το έργο μου ως δημόσιου λειτουργού υπήρξε σημαντικό για τον κάθε τόπο που υπηρέτησα. Τώρα, σας διαβεβαιώνω, ότι θα αναλώσω και πάλι όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μας, για την πόλη μας, για το ΗΡΑΚΛΕΙΟ, δεδομένου ότι, το απολογιστικό μου έργο είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων τετραετιών.

Ζητώ την ψήφο σου
α) Για να ολοκληρώσω και να ενισχύσω το έργο που ξεκίνησα.
β) Για τον ανεξάρτητο συνδυασμό μου, που συνθέτει όλες τις αποχρώσεις, με νέα πρόσωπα, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένα, που αποδεικνύουν καθημερινά την αγάπη τους για τον τόπο μας, με πνεύμα αλληλεγγύης, συνεργασίας και σεβασμού σε κάθε άποψη.

Ζητούμε την ψήφο σου.

Γιατί πιστεύουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος
π. Δήμαρχος



 zonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.