16 Μαρτίου 2014

Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία Let’s do it Greece

Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κυρία Άννα Παπαδημητρίου Τσάτσου, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, συμμετείχε στην «Κεντρική Συντονιστική Συνάντηση των Φορέων της Αττικής για την Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία Let’s do it Greece» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λ. Αμαλίας 8).


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός της εκστρατείας που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2014 σε διάφορα σημεία της χώρας και οι συμμετέχοντες στο στρογγυλό τραπέζι της αίθουσας τοποθετήθηκαν ο καθένας ξεχωριστά για τον τρόπο συμμετοχής τους.

Η κα. Παπαδημητρίου Τσάτσου ανέπτυξε τους τρόπους με τους οποίους θα συμβάλλει η Περιφέρεια και η ΕΝΠΕ στη μεγάλη αυτή προσπάθεια και έδωσε συγχαρητήρια στους νέους εθελοντές για το πάθος τους, τον ενθουσιασμό, και τον επαγγελματισμό τους. Επίσης, παρουσίασε τη δράση «Αγκαλιάζουμε τον Υμηττό» που θα υλοποιήσει στις 6 Απριλίου η Περιφέρεια Αττικής με στόχο την προστασία και ανάδειξη του Υμηττού με τη βοήθεια των 12 δήμων που συνορεύουν με τον Υμηττό, εθελοντικών οργανώσεων, σχολείων, πολιτών κλπ. Η ΕΝΠΕ από τη πλευρά της θα διευκολύνει και θα συντονίσει τις δράσεις των 13 Περιφερειών της Ελλάδος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι θεσμικών φορέων όπως: η Γραμματεία Νέας Γενιάς, εκπρόσωποι περιβαλλοντικών οργανώσεων και εθελοντικών ομάδων από όλη την Αττική όπως το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και ενεργοί πολίτες.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση της χρήσης των κοινωνικών δικτύων και στον τρόπο επικοινωνίας και διάδοσης του μηνύματος σε όλες τις γωνιές της χώρας.
Το μεγάλο ραντεβού προγραμματίζεται για τις 6 Απριλίου όπου χιλιάδες Έλληνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.


XTYPOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.